Факултет за земјоделски науки и храна

• Креатор на темата Креатор на темата zoki_com
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сега прва на квалитет и безбедност на храна најмногу имаше на таа насока фала богу ме примија:)
Имаш интересни предмети на таа насока,меѓутоа олеснителна околност е тоа што Хемија на квалитет и безбедност се полага одделно значи прв семестар неорганска а втор органска а на другите смерови се полага заедно..

да ми помогнете да најдам семинарка на тема : Термичка обработка на материјали. Фала

сега сум матурант што мислите дали е добро да се запишам на факултет за земјоделски науки и храно смер АГРОЕКОНОМИКА во Скопје

Нема смер на земјоделскиов за енологија стрикно ? или под лозарство и винарство спаѓа ..

Јас се запишав на земјоделски, некој има ли на форумов шо има запишано на земјоделски ваа година, сакам да исконтактиран со некој

Нешто за агроекономика.. професори .. редовност?

Здраво, некој да сподели искуства или информации за хортикултура смерот поточно градинарство и цвекарство? :):)

Здраво, некој да сподели искуства или информации за хортикултура смерот поточно градинарство и цвекарство? :):)
Најдобрата катедра. Ако ти требаат материјали од стручните предмети, слободно пиши ми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom