Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/11/n081127106264.html
Оф... тешко нас. Рачунајте од сега пенал за Севиља.

Аха да,значи за тебе подобро е да игра Силвињо отколу Абидал?

mislam deka nadal e od katalonia a naviva za real......toa ti e gomno....ne sum siguren ama mislam deka e od majorka..

Леле педерчиште еј стварно бил роден у Каталонија,а навива за Реал Задрид!

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/11/n081127106264.html

Аха да,значи за тебе подобро е да игра Силвињо отколу Абидал?

Леле педерчиште еј стварно бил роден у Каталонија,а навива за Реал Задрид!

Силвињо каде каде појќе се вклопува во играта на Барселона отколку Абидал. Ако си го гледал Силвињо пред 2 сезони имаше многу јаки продори и набацувања. Абидал е малоумен. Којзнае само колку пенали направи прошла сезона, колку киксеви.

Силвињо каде каде појќе се вклопува во играта на Барселона отколку Абидал. Ако си го гледал Силвињо пред 2 сезони имаше многу јаки продори и набацувања. Абидал е малоумен. Којзнае само колку пенали направи прошла сезона, колку киксеви.

Не верувам дека ќе игра Силвињо против Севиља, или ке игра Абидал ако е подготвен или Пујол, иако никогаш не се знае со Пеп!

Надал мислел дека Реал ќе ја победи Барса. Голема работа што мислел Надал. Кој фактор е он тука:baeh:

Мислел дека ќе ја победил 1 - 0 хаха.

За Севиља се враќаат Пујол и Туре:vozbud:

“I am calmer than I have been ahead of the previous four matches,” he said. “I am now convinced that we can compete with any team.”

Гвардиола :zver:

Не ме интересира надал што ќе каже.

Море кој еб*н фактор е педерот Надал да зборува колку ќе бил резултат. Ебаго искомплексираниот кретен, предавник голем. Нека оди да брка топчето со Џокович заедно, а не да јаде го*на.

Значи кога ќе прочитам некоја таква дебилна изјава ми се повраќа.

Со душа чекам 14 декември да ги наполниме тие ГНАСНИ ПЕДЕРИ, па да видам Надал каква изјава ќе даде тогаш.

КРЕТЕН !
ИДИОТ !

незнам што се замарате со тоа што Надал изјавил.... најважно е Барселона да си тепа против реал, кој ги шиша другите

сигурно повеќе сакате Барселона да тепа за фановите, репутацијата, ривалството и бодовите отколку да му докаже на Надал дека греши, ако е обратно тогаш треба да се срамите да речете дека сте фанови на Барса

Па сигурно дека се најбитни фановите и репутацијата, али кога ќе излезе еден таков ДЕБИЛ да зборува глупости во јавноста, се нервирам.

На нероден Петко, капа му крои.

Мамето на 14, мамето .....

како сакате, може треба некоја критика да му се даде... но најважно е да се држиме до Барселона и да не дозволиме еден фан на реал да ни навлезе во дискусиите кој се водат во фан клубов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom