Што кога не сака да пуши?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
мавни му со 50 евра пред очи па ќе видиш како одма се топи и страм и став и незнаење....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
ова е тема за тие шо немат 50 евра за такво нешто
Ќе ојш на финта љубов... вечно твој, ти си мојата ѕвезда....со тебе животот доби смисла а светот околу мене боји... има доста такви реченици во романи и на телевизија во филмој, јас 2 тетратки имам запишани со такви еротски муабети.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
не сака- не мора:)
дај и одјеб и иди даље

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Купи некој сладок сируп или чоколаден прелив, може и шлаг-крема или сите овие заедно искомбинирај ги :)

Последна мода е јаворов сируп, ќе му се радува ко мало дете и ќе побара репете!
--- надополнето: Sep 25, 2011 9:25 AM ---
Кога нејќе да го пуши си упорен „ај само еднаш, ај само малку...итн“ и кога еднаш ќе го земе во уста после е лесно за понатаму ќе си знае самата што ја чека и ќе си го зема редовно
Ова ме потсети на еден виц он топик :)

Лежат цура и фраерот и овој се мачи да ја убеди да му даде велејќи: „ај само еднаш, ај само малку, само главчето.. те молам срце..“ и после долго убедување цурава се согласува само главата да и влезе, ама фраерот не би бил фраер доколку не го брцне целиот и после некое време ебање, цурава му рекла на фраеров: „ сега стави ми го до крај“ :X3:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
ако не сака да пуши..следува ќотек..:D...можеби не до толку..аљи сепак треба да сака да пуши..и да не сака..ти си тој што треба да ја надмудриш да го стори тоа...;)

B

Borg_Drone

Гостин
ако не сака да пуши..следува ќотек..:D.
Значи ти со палка ги пречекуваш девојките на праг, а после следат пепељарите и столиците од глава, онака чисто во „флаше ломем руке ми крваре “ стил!?!?!?Или пак кога влегува веднаш и маваш глава?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
А што тоа да сака да пуши ? :icon_lol:

Он топик: Тоа е поише да ги молите цурите не дека не сакаат, така си ги учите цуци муци, и послетоа аздис-потрес-земјотрес.

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Значи ти со палка ги пречекуваш девојките на праг, а после следат пепељарите и столиците од глава, онака чисто во „флаше ломем руке ми крваре “ стил!?!?!?Или пак кога влегува веднаш и маваш глава?
:pos::pos::pos::pos:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
не бе брат..со кутија филтер универзал..и ја молам..ја молам...ја молам..и се така...

Kajgana Shop

На врв Bottom