Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова е тема за тие шо немат 50 евра за такво нештомавни му со 50 евра пред очи па ќе видиш како одма се топи и страм и став и незнаење....
Ќе ојш на финта љубов... вечно твој, ти си мојата ѕвезда....со тебе животот доби смисла а светот околу мене боји... има доста такви реченици во романи и на телевизија во филмој, јас 2 тетратки имам запишани со такви еротски муабети.ова е тема за тие шо немат 50 евра за такво нешто
Кога нејќе да го пуши си упорен „ај само еднаш, ај само малку...итн“ и кога еднаш ќе го земе во уста после е лесно за понатаму ќе си знае самата што ја чека и ќе си го зема редовно
ако не сака да пуши..следува ќотек...
Значи ти со палка ги пречекуваш девојките на праг, а после следат пепељарите и столиците од глава, онака чисто во „флаше ломем руке ми крваре “ стил!?!?!?Или пак кога влегува веднаш и маваш глава?
Значи ти со палка ги пречекуваш девојките на праг, а после следат пепељарите и столиците од глава, онака чисто во „флаше ломем руке ми крваре “ стил!?!?!?Или пак кога влегува веднаш и маваш глава?
не бе брат..со кутија филтер универзал..и ја молам..ја молам...ја молам..и се така...