Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Составите ...... официјални ги има ли некој ? ? ?
Не е пробелмот тоа да ли е одморен или не, туку колку е match-fit... Ако не е спремен целосно, нема да стартува изгледа..
епа ај ќе ја изиграм 2-1 за 100каАлегри ги има
Инаку вечер очекувам да губиме прво полувреме (местена) и да ни дадат еден гол насакајки, а после да ги наполниме со 2-3 гола минимум ..
Од многу мислење глава боли ... ! ке вииш бе ке тепаме сигурно 1 у 1 ке биде ваа ... !!Алегри ги има
Инаку вечер очекувам да губиме прво полувреме (местена) и да ни дадат еден гол насакајки, а после да ги наполниме со 2-3 гола минимум ..
епа ај ќе ја изиграм 2-1 за 100ка![]()
Официјална формација
Abbiati, Abate, Nesta, T.Silva, Antonini ; Nocerino, Seedorf, Van Bomel ; Emanuelson ; Ibrahimovic, Cassano
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, van Bommel, Aquilani; Seedorf; Cassano, IBRAHIMOVIC ♥ M. Allegri !! Мајц ..Пробај си ја среќата.. и ја ќе ставев али веќе пишав друго а повеќе од ова не ми се дава.. иако имам некое предчуство ..
Како членов погоре што пишува/типува 1-1 како ќе паѓаат иначе ако не ја наместиме за кладилници![]()
Официјална формација
Abbiati, Abate, Nesta, T.Silva, Antonini ; Nocerino, Seedorf, Van Bomel ; Emanuelson ; Ibrahimovic, Cassano
Пријатели ве замолувам кој ќе налета нека постира линк од athdne.net за да ја пратиме Милан дека на тв ќе ја нема...ве молам кој може нека го остави...