Години бе дете, години... некои проблеми се безвременски, ама за твоево се битни многу работи. Колку години имаш, колку секс си имала, што правиш во животот, па дури и слика ќе помогне, треба ли младите фраери на форумов да ти се пуштат или не? Не бери гајле, ја стар сум, не се пуштам јас.уфф епа ајде и јас да си ја кажам маката.Јас кога доаѓа збор за момчиња многу бирам значи лепотата ми е многу битна.Научена сум од мала да добивам се што сакам и така со нив значи сите што ке ми се допанат веднаш ми пишат ова она .Но проблемот е дека сите тие е фраери и цел та им е само да искористуваат.Нив им е битно само за една вечер а јас не сум таква , поради тоа што секогаш сум тренди облечена и сакам кратки здолништа сите создаваат друго мислење за мене а јас не одам со такви што сакаат да ме искористат само а не ги интересира ништо за мене.Но денеска зборував со татко ми и тој ми вели дека ако гледам убавина нема ништо да добијам карактерот е по важен и таквите што многу се ценат ке останат сами а богами во мојата гранка од на таткоми страната скоро сите се стари моми .Јас знам дека карактерот е по важен но како да одам со некој што не ми е убав физички .. ајде совет само без критики јас си а знам грашката само некој совет
А зошто е љубоморна? -.-помагајтеееееееее ме засака едно девојче и јас неа,но не бевме во врска и сеа ми е лута затоа што е љубоморна мислит не ја сакам,а е сакам не можам да и објасна.. како да постапам
една др ми пишуват пораки те сака ова она и и кажав и ми рече "пак со неа?" и лута ми е од тогаш а со другава ништо немам правено ни пак ја сакам...А зошто е љубоморна? -.-
Епа кажи и дека да криеше од неа дека ја сакаш другата тогаш немаше ни да и признаеш дека ти пишала. Чим си и признал и си и кажал дека нејзе ја сакаш не гледам проблемедна др ми пишуват пораки те сака ова она и и кажав и ми рече "пак со неа?" и лута ми е од тогаш а со другава ништо немам правено ни пак ја сакам...
А да ја оставиш она да ти пријде и да не се замараш со неа.Биди бе маж не се претварај во лигуш,кој се би направил за неа,таа треба да направи за тебе.Затоа што признаваш чувства си слаб и она го користи тоа.Ако толку вели дека те сака ќе направи се за тебе и ќе трча еден маратон ако треба.Остави ја да и помине љутината и не и се јавувај целовреме.една др ми пишуват пораки те сака ова она и и кажав и ми рече "пак со неа?" и лута ми е од тогаш а со другава ништо немам правено ни пак ја сакам...
Не ме сфаќај погрешно но такви мажи бараат за во брак.Ако планираш да се венчаш со неа почни да ја молиш,но само ако си богат.Тоа е моментално,но не ти советувам да го правиш,затоа што играта на љубовта е доминантна игра.Ако си слаб секоја девојка ќе го користи тоа,па и било кој човек.Подобро она да осети дека има конкуренција и дека секогаш можеш да ја смениш со друга,за да види дека нема да паднеш на нејзините подли игри.тоа и го применувам
Љубов или нешто друго е во прашање.Тоа доаѓа од твојата несигурност во себе.Треба да почнеш да си мислиш на самата себе и да се подобруваш во секој чекор.Физички и психички.Не претерувај во сакањето,затоа што ќе станеш досадна личност и ќе те остави.Не биди љубоморна,ако збори за нив речи му дека тоа не е здраво и зашто идеш со мене.Ако премногу збори за нив,тоа значи дека те користи.Јас не би зборел за минатото и тоа како сум правел со било која гледам за мене и таа пред мене.Направи една вежба во твојата глава и афирмирај си во главата дека ти си подобра од нив и дека си најдоброто нешто што досега до имал.Ако проблем е сексот тогаш,те советувам заедно да почнете да го подобрите тоа,ако проблем е муабетот почнете заедно да работете на тоа со тоа што помалку ќе се гледате.За се има решение ако се сака.И јас имам едно проблемче. Не знам како да престанам да размислувам за поранешните девојки на дечко ми. Знам дека е патетично, ама толку се исполнувам со некаков гнев кога ке помислам на било која од нив....И пробувам да не мислам, да не ги замислувам заедно, ама некогаш ете ќе спобудалам и ептен сум тапа
Фала многу Стеф, мислам дека е сепак таа моја несигурност проблемот, затоа што нема ништо друго што го поттикнува тој проблем. Ни тој зборува многу за тоа, ни имаме проблем со сексот, љубов мислам дека има доволно...Збунета сум и тешко можам да ја прифатам таа несигурност затоа што прв пат се јавува кај мене. Претходно сум имала самодоверба и сигурност, но сега со овој дечко не знам што ми се случува. Фала многу на советот, ке го применамЉубов или нешто друго е во прашање.Тоа доаѓа од твојата несигурност во себе.Треба да почнеш да си мислиш на самата себе и да се подобруваш во секој чекор.Физички и психички.Не претерувај во сакањето,затоа што ќе станеш досадна личност и ќе те остави.Не биди љубоморна,ако збори за нив речи му дека тоа не е здраво и зашто идеш со мене.Ако премногу збори за нив,тоа значи дека те користи.Јас не би зборел за минатото и тоа како сум правел со било која гледам за мене и таа пред мене.Направи една вежба во твојата глава и афирмирај си во главата дека ти си подобра од нив и дека си најдоброто нешто што досега до имал.Ако проблем е сексот тогаш,те советувам заедно да почнете да го подобрите тоа,ако проблем е муабетот почнете заедно да работете на тоа со тоа што помалку ќе се гледате.За се има решение ако се сака.
Се е психа,не за џабе рекле во здраво тело здрав дух.Немам ништо против било која девојка,дали е дебела или слаба,но сакам кога ќе се погледне во огледало,освен мене да ме гледа во нејзината рефлексија,да види колку е самата убава и ништо не треба да промени кај нејзе.Се што сакам од девојка е да се грижи за себе и да е добро негувана.Фала многу Стеф, мислам дека е сепак таа моја несигурност проблемот, затоа што нема ништо друго што го поттикнува тој проблем. Ни тој зборува многу за тоа, ни имаме проблем со сексот, љубов мислам дека има доволно...Збунета сум и тешко можам да ја прифатам таа несигурност затоа што прв пат се јавува кај мене. Претходно сум имала самодоверба и сигурност, но сега со овој дечко не знам што ми се случува. Фала многу на советот, ке го применам
Муабетов се претвори во детско препукување али ок, значи јас незнам зашто секад мора убавиот дечко да иде рака под рака со епитетите глупак, сељак, непочитувач на својата женска, и слично, или па некој квазимодо да биде секад оној правиот добар дечко и све најбоље од мушко,па не мора да значи дека сите лепотани се и идиоти, нели, тоа е до карактер не е до лепота, и не знам до каде со овие детски еднострани размислувања. Ако бил убав морало да биде и иидиот, а ако бил ружен морало да биде добар хахахаха леле еј одете фрлете се Од Гоцева тараса ве молам ситеСе додека размислувате вака наместо принцот ќе го наоѓате коњот.
Да си го послушаш родителот убаво ти кажал. Убавината поминува, а карактерот останува.
Сликата за изгледот на принцот ја градиме сами. Мене искрено би ми се повраќало да се влечам со некој лепотан-фраер кој не знае две реченици да сврзе, нема интелигенција, се понаша ко коњ кон мене додека е со негово друштво а после тоа плаче за прошка, цел живот чека од мама и тато за да може да функционира као фраер, продава сила и малограѓанштина на цура, мисли прво со долната глава а после со горната....
Седни си дома на раат и сама размисли си. Што повеќе сакаш - некој да те цени и почитува поради тоа што си, искрено да те сака или да бидеш нечија девојка за една ноќ, ретко почитувана, често омаловажувана.....само поради некоја си твоја замисла типот да е лепотан.
Нормално дека за да запраиш муабет со некој треба да те привлече физички изглед, ама и зад тој физички изглед да има карактер. Не дозволувај во животот да бидеш нечија играчка. Ти не си предмет, туку личност. Колку се цениш, толку ќе те ценат.