Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

A

Auditore

Гостин
Од кога активирав Timeline кога ќе стиснам Home или кога сакам да отидам на профил кај мене или кога пробувам да отворам некоја од групите, некогаш се случува воопшто да не се отвараат.
Еве како изгледа тоа:

Сеа ме интересира вие што имате активирано Timeline ви се случува ова или само до мене е проблемот?
Кај мене ова се нема случено, но најверојатно е некој буг затоа што од Фејсбук изјавија дека девелоперите што ќе го активираат тајлајнот е можно да има грешки при работење кои ќе бидат средени додека да излезе за сите.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Кај мене ова се нема случено, но најверојатно е некој буг затоа што од Фејсбук изјавија дека девелоперите што ќе го активираат тајлајнот е можно да има грешки при работење кои ќе бидат средени додека да излезе за сите.
Фала, да се надеваме дека ќе се среди зашто многу ме нервира :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
кој хакери бре,забораваат пасворди во училиште,и после им влегол некој и леее хакери ми пробија,или седиш на час,преку терминал влегуеш во друг компјутер,и читаш пасворд додека пишуе и лее хакер сум! Ај мене шо не ми го хакнат..

sasha4fiercef

Титула по желба
Член од
9 август 2011
Мислења
167
Поени од реакции
64
кој хакери бре,забораваат пасворди во училиште,и после им влегол некој и леее хакери ми пробија,или седиш на час,преку терминал влегуеш во друг компјутер,и читаш пасворд додека пишуе и лее хакер сум! Ај мене шо не ми го хакнат..
Че ти го хакнат и че ти го хакнат и .

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Че ти го хакнат и че ти го хакнат и .
Ајде хакни ми го,ќе ти го оставам профилов на пп,па ако го хакнеш ти симнувам капа и пиво частам..али ако си хакер,преку е-маилов на кајганус ќе ми го најдеш профилот па..обиди се..

sasha4fiercef

Титула по желба
Член од
9 август 2011
Мислења
167
Поени од реакции
64
Ајде хакни ми го,ќе ти го оставам профилов на пп,па ако го хакнеш ти симнувам капа и пиво частам..али ако си хакер,преку е-маилов на кајганус ќе ми го најдеш профилот па..обиди се..
Колку години имаш бе братче? МЕ присилуваш да се замарам и да го глумам вајпер? :D Нејчу а и нејчум да се замарам ... поминале моите години...

Член од
27 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Во последно време приметувам се почесто и почесто се злоупотребува на некој начин можноста за креирање "фан" групи на фејсбук. Некои пријатели, а и јас лично имав неубаво искуство со групи настанати по хакнување на профил и слично. Се распрашав и како што видов нема друго решение за отстранување на група освен ако на самата група не и се направи "report" т.е да се пријави кај надлежните на фејсбук. Сепак и тоа не е некое решение поради тоа што за да има реакција од таму треба доста многу луѓе да ја пријават групата или хакнатиот профил за да би било блокирано. Целта со оваа тема ми е доколку има некој некое друго решение освен ова, нека каже или пак како луѓе нас не би не коштало ништо да стиснеме и ние репорт и да помогнеме на некого. (y)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Не објасни за каква злоупотреба станува збор... Инаку Report е единствениот начин за пријавување на несоодветна група/фан страна/профил/слика/било што.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Ја гледам само дека претеруваат со демотивациите.Глупост е тоа.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Мене лично ми го имаат хакнато профилот и тоа за чипови од покер.Ептен се имав изнервирано.:mad:
Не можам да сфатам само што ги прават чиповите.
А веројатно се тоа некакви групи на луѓе кои си немаам друга работа,по цел ден дремат на интернет и се замараат со другите.
Наместо да си се замараат за себе,за своите проблеми и својот живот.

Член од
13 ноември 2010
Мислења
242
Поени од реакции
57
Мене лично ми го имаат хакнато профилот и тоа за чипови од покер.Ептен се имав изнервирано.:mad:
Не можам да сфатам само што ги прават чиповите.
А веројатно се тоа некакви групи на луѓе кои си немаам друга работа,по цел ден дремат на интернет и се замараат со другите.
Наместо да си се замараат за себе,за своите проблеми и својот живот.
А после тоа го врати профилот или направи нов ?
--- надополнето: Sep 27, 2011 7:42 PM ---
" Мојата нова врата "

:pos:
?

Kajgana Shop

На врв Bottom