Кај мене ова се нема случено, но најверојатно е некој буг затоа што од Фејсбук изјавија дека девелоперите што ќе го активираат тајлајнот е можно да има грешки при работење кои ќе бидат средени додека да излезе за сите.Од кога активирав Timeline кога ќе стиснам Home или кога сакам да отидам на профил кај мене или кога пробувам да отворам некоја од групите, некогаш се случува воопшто да не се отвараат.
Еве како изгледа тоа:
Сеа ме интересира вие што имате активирано Timeline ви се случува ова или само до мене е проблемот?
Фала, да се надеваме дека ќе се среди зашто многу ме нервираКај мене ова се нема случено, но најверојатно е некој буг затоа што од Фејсбук изјавија дека девелоперите што ќе го активираат тајлајнот е можно да има грешки при работење кои ќе бидат средени додека да излезе за сите.
еее то да видиш, децава сеа све се хакери ... уше од мали го хакнуват гејмбојотморе море....
Че ти го хакнат и че ти го хакнат и .кој хакери бре,забораваат пасворди во училиште,и после им влегол некој и леее хакери ми пробија,или седиш на час,преку терминал влегуеш во друг компјутер,и читаш пасворд додека пишуе и лее хакер сум! Ај мене шо не ми го хакнат..
Ајде хакни ми го,ќе ти го оставам профилов на пп,па ако го хакнеш ти симнувам капа и пиво частам..али ако си хакер,преку е-маилов на кајганус ќе ми го најдеш профилот па..обиди се..Че ти го хакнат и че ти го хакнат и .
Колку години имаш бе братче? МЕ присилуваш да се замарам и да го глумам вајпер? Нејчу а и нејчум да се замарам ... поминале моите години...Ајде хакни ми го,ќе ти го оставам профилов на пп,па ако го хакнеш ти симнувам капа и пиво частам..али ако си хакер,преку е-маилов на кајганус ќе ми го најдеш профилот па..обиди се..
" Мојата нова врата "Ја гледам само дека претеруваат со демотивациите.Глупост е тоа.
А после тоа го врати профилот или направи нов ?Мене лично ми го имаат хакнато профилот и тоа за чипови од покер.Ептен се имав изнервирано.
Не можам да сфатам само што ги прават чиповите.
А веројатно се тоа некакви групи на луѓе кои си немаам друга работа,по цел ден дремат на интернет и се замараат со другите.
Наместо да си се замараат за себе,за своите проблеми и својот живот.
?" Мојата нова врата "