- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 408
Хаха ѕверови
I mean, srsly ...4. Само двајца “Ball-winners” во средината
Доколку се игра во одбраната со тројца играчи тогаш средниот ред ке добие уште еден играч (вкупно 5). Формацијата 3-5-2 многу лесно при нападот може да се формира во 3-2-3-2. Јунајтед може комотно да си дозволи само двајца играчи пред одбраната ,посебно ако тие се брзи и навистина умешни. Да го земеме на пример Џонс новиот играч на Јунајтед. Тој има голема сила за да се справи во воздушните дуели , исто така има и голема брзина за да се пробие во нападот.
Можеби ваквата формација нема да овозможи голем посед на топката во полза на Манчестер но во секој случај ке овозможи подобар продор во нападот.
Добро де, текстов е од фан напишан, имаме таква секција на сајтов, секој има свое мислење, не мора да е точно. И не е спореден Руни со квалитетите на Меси, туку значењето за екипата кое што го има. Читајте меѓу редови.Се извинувам што се вмешувам во дискусијата..но за Руни е напишано Манчестеровскиот Месси..мислам како фејл човече..колку само смешно и глупаво звучи да се споредат овие двајца играчи....::..не тврдам дека Руни е слаб играч,напротив сите знаеме дека е класа поединец но да се спореди со Месси и тактиката со 3 во одбрана е многу нелогично од страна на тој што го напишал тоа....мислам општо со целиот текст не се согласувам бидејќи на теренот односно во пракса е многу поразлична работата и сите предности на Манчестер неможат да дојдат во израз поради таа игра на Барселона и класата на Меси..како и да е!
Тоа во ред,но кога прочитав ''меѓуредови'' убаво пишува дека истите работи што ги правел Меси ги прави и Руни на теренот..како и да е немора да ги сфаќате работите здраво за готово..само си искажувам мислењеДобро де, текстов е од фан напишан, имаме таква секција на сајтов, секој има свое мислење, не мора да е точно. И не е спореден Руни со квалитетите на Меси, туку значењето за екипата кое што го има. Читајте меѓу редови.
Нема проблем друже, јас само да појаснам зошто може други да се залетаат по истово Само текст на фан е тоа, и јас не се согласувам со поголемиот дел ама и со мене сигурно не се согласуваат уште милиони и така е тоаТоа во ред,но кога прочитав ''меѓуредови'' убаво пишува дека истите работи што ги правел Меси ги прави и Руни на теренот..како и да е немора да ги сфаќате работите здраво за готово..само си искажувам мислење
Да, ама тоа не е напишано во буквална смисла на зборот, тој што го напишал тоа само сакал да појасни какво е значењето на Руни за самиот тим и затоа го споредил со Меси кој е најдобар фудбалер во светот моментално..!Тоа во ред,но кога прочитав ''меѓуредови'' убаво пишува дека истите работи што ги правел Меси ги прави и Руни на теренот..како и да е немора да ги сфаќате работите здраво за готово..само си искажувам мислење
Уше коа видов пеер од кој е напишана статијава, јасно ми беше.I mean, srsly ...