Пропалица
Мртов/а
скапо е аллооо не навистина се шегувам ако трба и 1000 денари ќе дадам само за кондом и да имам сексАј донекаде сваќам пари не се фрлаат треба да се ценат и бла бла бла ... ама уживање како што е со кондом нема никогаш верувај![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
скапо е аллооо не навистина се шегувам ако трба и 1000 денари ќе дадам само за кондом и да имам сексАј донекаде сваќам пари не се фрлаат треба да се ценат и бла бла бла ... ама уживање како што е со кондом нема никогаш верувај![]()
ти очигледно си немал секс...Ај донекаде сваќам пари не се фрлаат треба да се ценат и бла бла бла ... ама уживање како што е со кондом нема никогаш верувај![]()
дека ке забремените и тоа по грешка тоа тешко. машкото осеќа неколку секунди( во секој случај доволно ) пред да сврши така да тоа на нејќење не држи вода. на сакање било .
а ако се работи за сигурност од болест тогаш да кондом, инаку ради несакана бременост врска нема
Ти ли најде да ги учиш луѓево,во таа ПРЕ-семената течност шо ти се врти во глата може да има сперматозоиди само ако ти е втор пат вечерта...инаку и тој што си го цитирал благе везе си нема.Булшит, булшит, булшит... До кога нема да се едуцирате луѓеее? До кога?
Да, осеќа машкото пред да сврши, ама не знам дали ти знаеш дека машкото лачи пре-семена течност која може да содржи сперматозоиди, а по некоја случајност тоа не го осеќа.. Така да, глупиов муабет за сакање и не сакање ти паѓа у вода.. Прочитај малце... :smir:
Ти ли најде да ги учиш луѓево,во таа ПРЕ-семената течност шо ти се врти во глата може да има сперматозоиди само ако ти е втор пат вечерта...инаку и тој што си го цитирал благе везе си нема.
Да де исто ти се фаќа секако мора еднаш да си исфрлил...затоа не само тролајте кога не знаете.Не мора да ти е втор пат вечерта, може пред тоа да си мастурбирал, а да не си мочал после тоа... Така да, без фурање молам...
Да де исто ти се фаќа секако мора еднаш да си исфрлил...затоа не само тролајте кога не знаете.
без кондом е поубаво ама 5 мин слатко цел живот татко и не ми се дава 100 денари за кондом многу е тоа![]()
немора...ако партнерот е внимателен...ја скоро 2 години сум у врска,имам редовен секс и кондом сум користел неколку пати на почетокот...од тогаш до сеа немам користено кондом па ништо не се случило...Природно си е природно...али капа на глава мора да се носи.
пази ти да не мислиш секс е кога возот ќе ти помини под прозор или пак над прозорти очигледно си немал секс...
ако тргнам ти да ме едуцираш свршив работа, патемречено колку деца имаш или колкупати досега имаш затруднето ???Булшит, булшит, булшит... До кога нема да се едуцирате луѓеее? До кога?
Да, осеќа машкото пред да сврши, ама не знам дали ти знаеш дека машкото лачи пре-семена течност која може да содржи сперматозоиди, а по некоја случајност тоа не го осеќа.. Така да, глупиов муабет за сакање и не сакање ти паѓа у вода.. Прочитај малце... :smir:
и затебе истото прашање, колку деца имаш и колку си затруднил досега??Ти ли најде да ги учиш луѓево,во таа ПРЕ-семената течност шо ти се врти во глата може да има сперматозоиди само ако ти е втор пат вечерта...инаку и тој што си го цитирал благе везе си нема.
Koga vodite ljubov, kako vi e poubavo, so zastita ili bez? Mislam na kondom konkretno, deka najupotrebuvan e da? :lol:![]()
Доволно е само постот и податоците да ти ги видам за да ти потврдам дека не си достоен за цитирање.Ајт.ако тргнам ти да ме едицираш свршив работа, патемречено колку деца имаш или колкупати досега имаш затруднето ???
--- надополнето: Sep 25, 2011 5:39 PM ---
и затебе истото прашање, колку деца имаш и колку си затруднил досега??
и ај прво затруднете некоја , имајте деца па после солете памет по форуми, може??