Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Е вака пишува на торентот е сега дали можеме да играме со тоа јас појма немам.
[XDG2]

Нека објасни сега некој најпросто што може. Дали оваа фифа ќе можам да ја играм на ексбокс ’’флешуван’’ пред 2 години?

Значи XGD3 е новата забрана ! Играва во заграда имала XGD2 - значи работи.. Пујол ќе можеш да ја играш.. уште линкче едно од ПАЛ верзијата по ПП и супер ќе биди...

P.S. Барем така мислам =)

NTSC возам јас, PAL било за тие со мал пенис. Така продавачката ми рече :icon_lol:

americhki xbox imam.

Ако играте со хдми кабел на лсд тв нема потреба да е пал верзија. Барем така сум прочитал

Ќе почекаме тогаш уште некој ден.. Крејзи џабе ти е голем пенис коа незнајш да го користиш :P се шалам..

Нека објасни сега некој најпросто што може. Дали оваа фифа ќе можам да ја играм на ексбокс ’’флешуван’’ пред 2 години?

Не знам да ти кажам 100%, зашто немаат извадено ABGX скриншот на битгејмер. Ако е wave 11 нема да можеш...

Ама и така ти си PES-MAN.

Ако играте со хдми кабел на лсд тв нема потреба да е пал верзија. Барем така сум прочитал

Некој да потврди?
--- надополнето: Sep 23, 2011 4:23 PM ---
its Wave 13 and forces you to Update on Dashboard 13599 !

This version adds support for XGD3 backups, including the LT-MAX feature which allows burning XGD3 ISOs on regular DVD+R DL media.

Ова е инфо за LT+ 2.0.

Значи нема место за паника, кога ќе искочи ќе биде све исто како и претходно, режеме на дуал леерки. Таман за Skyrim, нејќам PC-то да го рикнам. :)

Баш сега сакав и јас да пишам, ама Мац бил побрз :)

QF1el.png

Чек сеа вака јас немам направено ништо на хбохот откако го купив, и од лани уште кога излезе заштита за ассасинс креед го немам однесено кај Драган. Е сега да го однесам да го среди што пари бара?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom