Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
порано имаше DC, продавница во буњаковец но повеќе нема, дали некој знае дали е негде префрлена или нешто, или каде општо може да се најдатат DC патики?

порано имаше DC, продавница во буњаковец но повеќе нема, дали некој знае дали е негде префрлена или нешто, или каде општо може да се најдатат DC патики?
Беверли слаб избор нема ништо, најдобро снабдена тие квиксилвер/рокси во гтц од вегера одиш само право од лева надворешна страна е

машки шеширчиња, онакви со кратка сенка, како за вечерно испаѓање. поефтинки

можеби не ми е за тука прашањето, ама да си ја пробам среќата :)

да не има некој/а број на др.Чачаро(в)ска? ( ренгенолог ) ординацијата и се наоѓа карши Зоил Македонија, низ тунелот до билната аптека ..

прашав на 188 за број, али се нема регистрирано таму :/ ако знае некој/а, или ако сака да ми се нафати за услуга до отиде до таму, би била ептен благодарна :)

пс: не ме јадете со коментари од типот " ако знаеш каде е, зошто сама не си го побараш '
ппс: од Виница сум - затоа ..

Каде можам да најдам патрони за филтер за вода како овој на сликата? Порано ги имаше во Хубо сега нема ни таму.

brita_pitcher_replacement_filter.jpg
brita-classic.jpg

^ У Тинекс (барем у овој после мостот кај Хром) има Брита Макстра. А можеш и да им се јавиш на дистрибутерите (мислам дека носат и по дома).

Каде може да најдам свежи ВРГАЊ печурки во МК?
Бладогарам однапред.

Едно време имаше во Веро Центар-ов, сега незнам за сигурно.
На зелен пазар од свежите наоѓам само шитаке, шампињон и буковка. Знам дека има сушен вргањ во Рамстор, ама мене ми треба свеж. А баш сега септември му е период на свежиот....
Ако знае некој друг инфо каде да најдам СВЕЖ ВРГАЊ нека пише. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom