Брат/Сестра

Имам сестра 4 години помала од мене. Имаме некои сличности во физички изглед, ама пак во карактер сме два различни света. Таа си е уметничка душа, црта, свири затоа пак јас појма си неам од тие работи. Во семејствово јас сум таа дрдорката шо не знае уста да затвори, таа пак си е посмирена и поповлечена. Инаку се караме, да. Ама си ја сакам премногу, пресреќна сум што ја имам. :back:

Имам една тешка будала ( братче ) ... што спие у моментов.
4 год сум постар од него. Сега сме во најнормални односи си се сакаме итн. :)
А инаку често се дешаваат разни куршлуси дома :D

сестра..постара 4 години...се ни иде ко подмачкано од коа замина на факултет :back:

3c935d90-46ad-492b-9507-c031a5a7de04.gif

:(:(

Сестра, 3 ипол години постара од мене и сега за сега се слагаме одлично. Понекогаш доаѓа до некои мали конфликти, но за среќа ги решаваме на добар начин :pipi:

Имам една будала по дома :D Да имам брат.Има 12 години и до пред 2-3 години редовно се закачавме.Ехе какви сколобоштини прави колку брканици по дома има:pos:
Таков е не го држи место се го интересира.Но секогаш знае да ме насмее и затоа си го сакам многу :)

Имам брат 7 години помал од мене :cautious:
Јас искрено не би правела толкава разлика, до 5 години најмногу ама ај....
Сега нормално се карам и тепам со него , али и си " играме " и поинтересно ми е со него....само нема да бидеме баш блиски заради разликата во години, сега е единствен период во кој ќе бидеме така по блиски :(

Немам ниту брат, ниту сестра - ЗАКОН МИ Е ПО ДОМА...
Иначе кога бев мала ми беше многу досадно и немав со кого да си играм....

Ја имам една сестра постара од мене како магаре ме слуша кога ќе и речам седи дома и готово седе дома.
--- надополнето: Sep 24, 2011 11:53 AM ---
Како установи дека лажам? :tapp:
Епа по фацата ти се познава

Како установи дека лажам? :tapp:
ете Евил ти кажал :)
па што како установив бе, секој што е сам се жали и вика дека му е тешко без брат или сестра, а ти си прва што кажуваш вакви лаги во јавност....многу лесто установив :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom