Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Spored Sport.es Man City se mnogu blizu do potpis so Ronaldinho Barcelona veke ja prifatila ponudata od 32m evra a se ocekuva istoto da go napravi i Ronaldinho vo narednite nekolku casa :D 32m evra za Roni e super daj boze ova da se ostvari
32 мил. супер? Ццццц, чекајте чекајте, нека замине Роналдињо па ќе видите колку вреди...таков играч за 32 мил! Остајте тоа што мислите дека Роналдињо ви е крив за неуспехот сезонава, не е за ништо крив он. Само јбг, тоа е тоа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^^ Потполно се согласувам со тебе... Рони е најмалку крив за формата на Барселона годинава, кога играше играше како што знае и на ниво... потсетете се на голот против Атлетико, потсетете се на натпреварот против Селтик и ќе ви стане јасно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако е точно ова денеска што пишува, дека Хлеб денеска ќе го комплетира трансферот во Барса...Многу ме нервира овој играч, се молев само овие од Реал да не се залетаат и да го земат. Сепак не им верувам на гол и компанија...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Јас ги гледав 90% од натпреварите на Хлеб сезонава. Во првиот дел од сезоната кога играше Росицки, Хлеб немаше голема улога во играта односно целиот товар беше на Фабрегас и Росицки...Хлеб тогаш играше добро. Али Росицки се повреди и Венгер бараше Хлеб да го занеми...цела втора сезона Хлеб беше изгубен. И е еден од главните виновници за губењето на титулата.

Веројатно Хлеб се смета за замена на Деко...ако тоа е така лошо ни се пишува. Аршавин би се снашол поубаво. А за него бев во право, дуелот со Шпанија решаваше за трансверот во Барселона.

По отказот на осум-те директори, се шпекулира дека Јохан Кроиф ке се врати во Барселона, и ке завземе едно од тие места. Спортски директор нешто така.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Се уште има футбал у нозете на Роналдињо, а ме интересира зашо сите го замразија на рони кога ви донесе ногу титули и ногу атрактиен футбал . како и да тоа си е ваша работа но неблагодарно е од ваша страна инаку нема со да му се лутите на арсенал за адебајор никој со сила не ги тера да го земаат а адебајор е 2 ти појак од ето казете ми со напраи он оваа година .. колку голови постигна и асистенци ... зборот ми е дека сигурно некој стратег ко Гвардиола знае повеке од нас :salut:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Рони е најдобар играч на светот кога е во форма... каков Меси каков Роналдо каков Кака, незаменлив е Роналдињо. И му посакувам се најубаво ако си оди, и да си ја врати старата форма, да му покаже на светот зошто беше најдобар играч на светот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се уште има футбал у нозете на Роналдињо, а ме интересира зашо сите го замразија на рони кога ви донесе ногу титули и ногу атрактиен футбал . како и да тоа си е ваша работа но неблагодарно е од ваша страна инаку нема со да му се лутите на арсенал за адебајор никој со сила не ги тера да го земаат а адебајор е 2 ти појак од ето казете ми со напраи он оваа година .. колку голови постигна и асистенци ... зборот ми е дека сигурно некој стратег ко Гвардиола знае повеке од нас :salut:
Адебајор појак од Ето? Ма иди лечи се! Ето скоро цела сезона беше повреден, а даде 9 или 10 гола во Ла Лига. А имаше и асистенции, така да не ти држи место моабетот. Не викам дека е Адебајор слаб, баш ми се допаѓа како игра...ама од Ето појак? Грешка си. Најголема грешка ќе им биде ако ги дадат Ето и Роналдињо, попрво би го дал Анри одколку нив двајца...злато вредат во Барса. Гледав еден клип кога играчите на Барса пристигнаа на тренинг, а овие навивачиве им свират на Ето и Роналдињо. Па како не им е срам бе?! Титулите кои ги освои Барса во Ла Лига и во ЛШ, беа 80% по заслуга на Роналдињо и Ето...ама ете. Не се единствени, многу навивачи истото го прават. Кога нешто ќе тргне некому надолу, забораваат што сторил за клубот. Стварно греота ако ги продадат.

F

fantomX

Гостин
Руски е, ама последиве зборој се разбираат...:vozbud:
ЭТО’О ПОЛУЧИТ УЗБЕКСКУју ВИЗУ

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нека не се секираат, ќе им го дадеме и Меси и Анри... а Олегер на поклон им го даваме:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ако сакаат и Броки од Милан,јас им го давам:)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Idninata na Roni ke se znae za 2-3 dena.Dokolku nema odluka toj ke mu se prikluci na klubot.Toj nema zelba da igra vo Anglija,pa zatoa ke se razgleduva moznosta Roni da ostane ili odi vo MIlan(poslednata ponuta bese 18 milioni).Na sredbata ke prisustvuva i brat mu(voedno i menager)Roberto de Asis.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom