rabota

• Креатор на темата Креатор на темата krsta111
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 септември 2011
Мислења
21
Поени од реакции
0
imam zavrseno menacment na informaciski sistemi ama nikade ne mozam da najdam soodvetna rabota spored strukata....nekoj da ne ima nekoja informacija da mi pomogni

друже ти посакувам најбрзо што можеш да си најдеш работа според струка ... ама најубаво би било да се спремиш да работиш било што.

imam zavrseno menacment na informaciski sistemi ama nikade ne mozam da najdam soodvetna rabota spored strukata....nekoj da ne ima nekoja informacija da mi pomogni
мушко си или женско ? Ако си женско и убава има некој минимални шанси да најдеш според струка,ако си мушко биди спремен и на физикална :) иначе има одредени фирми каде шо можеш да работиш според струка.

Таа струка вреди ако работиш во компании од областа на Телекомуникации аплицирај во Оне и Вип види што ќе ти одговорат не се разочарувај од прва.

оди си по брзо од тука и скрати си ги маките и сочувај си ги влакната на косата ако сеуште не почнале да ти обелуваат од нервози. се најдобро и со среќа.

Ако има некој професионален возач со искуство (е ) нека ми пише пп за вработување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom