Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.betexplorer.com/soccer/b...brasileiro-2011/nextmatch.php?matchid=6761714

Од 2002 домаќинот победува кога играат овие 2 екипи,Сантос има 4 победи по ред и 2 заостанати утакмици,доколку ги добие заостанатите утакмици доаѓа на 4 бода,има уште 12-13 кола во Бразил,имаат шанси да се умешаат во борба за титулата.
Би требало да излезе 1 оваа утакмица,кај што се у форма плус 3 за 3 утакмица...

Пеце is BACK !!! :cool:
Конечно по подолго време ја најдов групата...
Порано кај шо типувавме сите, незнам од која причина бев баниран ( ако не се лажам имаше и поќе банирани)....
Се надевам пак да има големи добивки !!!:vozbud:

Е тоа е тоа шо се вика местенка :icon_lol:
http://www.betexplorer.com/soccer/b...brasileiro-2011/nextmatch.php?matchid=6761714

Од 2002 домаќинот победува кога играат овие 2 екипи,Сантос има 4 победи по ред и 2 заостанати утакмици,доколку ги добие заостанатите утакмици доаѓа на 4 бода,има уште 12-13 кола во Бразил,имаат шанси да се умешаат во борба за титулата.
Би требало да излезе 1 оваа утакмица,кај што се у форма плус 3 за 3 утакмица...
Ова е 3за3 и тоа какоо:vozbud:

Секако Сантос ќе ги тепа се стегнаа сега на крајов мора да тепаат,тепаа во гости на квоти 2.80,2.30

за денеска

Шкотска младите - 2 (1.90)

Santos може да се изигра и 1-1 во спортлајф 2.70 и да се игра и 1,едноставно утакмицава е премногу сигурна...гледав до сега последниве 6-7 години цело време излага и 1-1....нема баш денес да изиграат со прелаз,да се надеваме:D
Значи денес,ТИП НА ДЕНОТ
Santos - Figueirense 1-1 / 1

Ај и ја ќе ги ставам Сантос:)
Арсенал 1
Ливерпул 1
Милан 1
Интер 2
Играат Тетекс - Вардар мислите дека ке пуштат Тетекс?

Spored mene TIP na VIKENDOV e:
Bolonja - Inter 2 @ 2.10

Inter imaat nov trener, i veke 3 kola nemaat pobeda i mora da idat na pobeda, od druga strana Bolonja e pretposledno plasirana i spored mene e prava ekipa na koja Inter treba da se vrati u pobednicki serii..

Santos може да се изигра и 1-1 во спортлајф 2.70 и да се игра и 1,едноставно утакмицава е премногу сигурна...гледав до сега последниве 6-7 години цело време излага и 1-1....нема баш денес да изиграат со прелаз,да се надеваме:D
Значи денес,ТИП НА ДЕНОТ

Сантос игра утре од 23:00.

Al Jazeera Amman - Al Yarmouk - X
St Pauli - Aue - 1
Porto - Benfica - 1
Stutgart - Hamburger - 1

Значи денес,ТИП НА ДЕНОТ

Утре е Сантос ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom