Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
5-6 дена веќе немам глас на комп. Кога сакам да слушам мп3 нема музика.. а клиповите (видеата) што се од интернет, од веб страни си е најнормално, има глас. Изгледа некој вирус ми ги ,,изедел'' драјверите. Пробав да видам дали нешто има измени во My Computer/Properties/Device Manager и сите работи се тип топ... немам жолти ? Како да го оправам звукот? Ги имам драјверите сите на цд.
И како да ги зачувам сите My faborite сајтови што ги имам во комп... планирам да го форматирам комп за некој ден...

Може некој да ми предложи софтвер за откривање лозинка на .rar архива?Ги има многу но незнам колку се функционални.
Да може лесно да се најде и кракирана верзија.ФАЛА:)

Ќе ти треба супер компјутер за тоа :) Можно е но ако има комбинирано бројки, букви големи-мали, знаци ова она ...ќе потрае долго :)

Ќе ти треба супер компјутер за тоа :) Можно е но ако има комбинирано бројки, букви големи-мали, знаци ова она ...ќе потрае долго :)
Бини ми се фајловите во архивата.Компјутер немам ни просечен.2гб РАМ и 2GHz Процесор(двојадерен).Сега за траење знам дека ке биде долго но што да правам.Ке може ли со ова да се извлечи лозинката?Не е битно колку долго ке трае битно да ја добијам:).Лозинката мислам дека е само од големи и мали букви.

5-6 дена веќе немам глас на комп. Кога сакам да слушам мп3 нема музика.. а клиповите (видеата) што се од интернет, од веб страни си е најнормално, има глас. Изгледа некој вирус ми ги ,,изедел'' драјверите. Пробав да видам дали нешто има измени во My Computer/Properties/Device Manager и сите работи се тип топ... немам жолти ? Како да го оправам звукот? Ги имам драјверите сите на цд.
И како да ги зачувам сите My faborite сајтови што ги имам во комп... планирам да го форматирам комп за некој ден...

Си пробал со неколку различни плеери да пуштиш музика ?

Си пробал со неколку различни плеери да пуштиш музика ?
Чудна работа... пробав сега во Media Player и има музика, пробувам на winamp и таму има.. ?? Изгледа го прифаќат чат пат... Ќе видеме сега до кога ќе трае тоа... Како и да е мислам оти пак ќе имам проблеми...

Што интернет прелистувач користиш? па после ќе ти кажам. :)

Абе ај малце помош ! имам bs player !! и финтава е шо менито не ми е на англиски или на македонски ! туку на некој арапски јазик ! дај помош малце .. !! :)

Абе ај малце помош ! имам bs player !! и финтава е шо менито не ми е на англиски или на македонски ! туку на некој арапски јазик ! дај помош малце .. !! :)
Стисни било каде десен клик и од доле нагоре број 8-ма опција, и за јазик ти е трето од горе :D ваљда ке се снајдеш.

Стисни било каде десен клик и од доле нагоре број 8-ма опција, и за јазик ти е трето од горе :D ваљда ке се снајдеш.
Готоо се снајдов !! напраив !!

Абе форматиран ми е компјутерот, имам сега гугл хром, и не ми отврана ни песни на јутуб, ни ништо.Го симнав тоа flash player, пак несака, де ако сака некој да ми помогне.

Абе форматиран ми е компјутерот, имам сега гугл хром, и не ми отврана ни песни на јутуб, ни ништо.Го симнав тоа flash player, пак несака, де ако сака некој да ми помогне.
Треба да го симнеш од интернет експлорер или мозила оти хром си има вградено флеш плеер. А за да гледаш видеа мора да го симнеш од друг пребарувач. Пробај :)

Избриши го флеш плеерот користејќи го овој туторијал. Инсталирај одново и види дали ке работи како што треба.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom