N
Nessa Alcarin
Гостин
А на никој не му е јасно дека се е политика, и обид да се држат луѓето под контрола... (зборувам за непризнавање на хомосексуални бракови и т.н)
tokmu taka zlato, seks ne e samo nekade da go piknes tyuku da go piknes tamu kaj sto mu se mestoto, darbata e togas imame seks i ako sakame semejstvo. partnerite treba da bidat masko i zensko, samo togas ima kaj da se pika i toa da se narece seks a se drugo se perverzii i bolesti i na takvite luge treba da im se pomogne ama ne na nacin sto ke im se udovoli na nivnite izopaceni umoviАј Александарче да не ти ги препостирам муабетите вака ќе одговорам на „голо“. Јас ако имам дете (ќе ја частам цела Кајгана ), не би го дала на посвојување. Значи тука нема ни хипотетички ни нехипотетички, тоа е : Не би го ДАЛА...
Ова за зоофилијата, си го истресе назнам од каде. Како прво Александарче, секс не е само да го пикнеш некаде.. Затоа те молам читај ги внимателно моите постови. И сега не си ми веќе јасен, за во здраво семејство дали треба партнерите да имаат секс или не? (зошто според ова горе заклучувам дека според тебе ако се има секс помеѓу партнерите во семејството тоа е нездраво)
Тогаш не и го давај на девојка ти за орал, извади си две ребра и заврши си работа.tokmu taka zlato, seks ne e samo nekade da go piknes tyuku da go piknes tamu kaj sto mu se mestoto, darbata e togas imame seks i ako sakame semejstvo. partnerite treba da bidat masko i zensko, samo togas ima kaj da se pika i toa da se narece seks a se drugo se perverzii i bolesti i na takvite luge treba da im se pomogne ama ne na nacin sto ke im se udovoli na nivnite izopaceni umovi
Замисли само како ке му е на тоа дете кога ке го прашаат за неговите родители... Што ке каже... живеам со двајца мажи или две жени се едно... не оди тоа така, може да дојде до нарушување на психичкото здравје кај детето, може да има трауми. На секое дете му е потребно нормално смејство. Хомосексуалците нека прават што сакаат само деца нека не бараат да посвојуваатсе слагам апсолутно....нека си имаат врски и нека си се сакаат но не може да бараат да посвојуваат деца...тоа мене не ми е нормално....мажот и жената имаат секс и прават дете,кое расте 9 месеци во мајката и потоа се рага.и точка end of the story
Нема шо да бараат деца ....
Дали болдираното значи дека аналниот и оралниот секс се болни и перверзни?tokmu taka zlato, seks ne e samo nekade da go piknes tyuku da go piknes tamu kaj sto mu se mestoto, darbata e togas imame seks i ako sakame semejstvo. partnerite treba da bidat masko i zensko, samo togas ima kaj da se pika i toa da se narece seks a se drugo se perverzii i bolesti i na takvite luge treba da im se pomogne ama ne na nacin sto ke im se udovoli na nivnite izopaceni umovi
ako mi se smeni kodot moze i ke nemam kogo da vospituvam a ako pak na site ni se smeni kodot otide covestvotoНа дечкото му ја сфаќам поентата, затоа му објаснувам дека треба неговиот код да се смени, за да утре неговото дете нормално се однесува во односот со други деца. Значи промените се денес, а утре ќе бидат прифатени. Али дете се учи, а не ...
Па практикантите на аналниот секс од неговата рецептивна страна велат дека боли (по малку)...Дали болдираното значи дека аналниот и оралниот секс се болни и перверзни?
Има „бајач“(незнам од кој град беше) што лечи од хомосексуалност, кој се чуствува „болен“ може да го посети. Не шала на страна, мене хомосексуалците не ми пречат, не ми се гади од нив, не ги сметам за болни и ги гледам како најобични луѓе. Се согласувам да стапат во брак и да имаат деца. Тоа е мојот став.tokmu taka zlato, seks ne e samo nekade da go piknes tyuku da go piknes tamu kaj sto mu se mestoto, darbata e togas imame seks i ako sakame semejstvo. partnerite treba da bidat masko i zensko, samo togas ima kaj da se pika i toa da se narece seks a se drugo se perverzii i bolesti i na takvite luge treba da im se pomogne ama ne na nacin sto ke im se udovoli na nivnite izopaceni umovi
Да оти он е перверзно нормаленДали болдираното значи дека аналниот и оралниот секс се болни и перверзни?
ne, ako se megu masko i zensko se okejДали болдираното значи дека аналниот и оралниот секс се болни и перверзни?
neka imaat ako mozat da si napravatИма „бајач“(незнам од кој град беше) што лечи од хомосексуалност, кој се чуствува „болен“ може да го посети. Не шала на страна, мене хомосексуалците не ми пречат, не ми се гади од нив, не ги сметам за болни и ги гледам како најобични луѓе. Се согласувам да стапат во брак и да имаат деца. Тоа е мојот став.
Тоа е одамна заминато, само кој како гледа на работите.ako mi se smeni kodot moze i ke nemam kogo da vospituvam a ako pak na site ni se smeni kodot otide covestvoto
ne, ako se megu masko i zensko se okej
Мене овој ми делува како побожен дечко, дај да го поканиме во подфорум Религија, редно е некој да го замени Мики1.Па практикантите на аналниот секс од неговата рецептивна страна велат дека боли (по малку)...
Бидејќи муабетот оди накај „ако можат да имат деца...“, јас културно ќе отидам да пушам цигара и нема да се мешам во оваа тема се додека не се коментира нешто вредно за одговор.neka imaat ako mozat da si napravat