Те молам читај ги постовите поубаво и ако ги коментираш обиди се да го гледаш постот како целина.
Јас не знаев во забавиште што прават моите родители, знаев само кога ќе си дојдев дома тато ме гушкаше како да не ме видел цел месец
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Детето не треба да се грижи со тоа кој што прави во домот, треба да се облее со љубов и разбирање и да живее „безгрижни детски денови“.
Еве да не земам тебе како пример, може да те навредам несакајќи, ќе се земам сама како пример. Да замислиме дека јас живеам со двајца мажи како родители (еден тато, зошто не го заменувам за никој друг
и неговиот партнер, ако сакаш ќе земам пример и за две мами
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
) Како би изгледал мојот живот: Знаејќи го татко ми (а според тоа и каков партнер би избрал за да живее со него), јас би била исполнета со љубов, јас би растела знаејќи дека сум најсакана личност на овој свет, јас би била убаво воспитана и би знаела кои се вредностите во животот. Јас би знаела што е девојка а што е момче, јас би знаела како да се има потомство, јас би била знаела што значи да бидеш етичен и морален. Истото би го постигнала и ако живеев со две мами (само очигледно ќе бев вљубена во розова боја
). Ако некој се срами од неговите родители, не би требало тоа да биде поради сексуалната определба, треба да одиме многу подлабоко од ова.[/quote
koga bi imala dete koe moras da go dades na posvojuvanje (nedaj boze, samo pretpostavka) dali bi go dala na pederi ili bi sakala da bide posvoeno vo semejstvo kade ke ima i mama i tato. (znam ke reces deka sex opredelbata nema da te vodi tuku ke gledas kade ke mu bide poudobno na deteto pa zatoa da pretpostavime deka uslovite se isti vo dvete semejstva)