Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ѕверови бе ѕверови

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Аууу што е ова бе ... се враќам дома и си викам ај да видам што направивме против Валенсија (мислев дека нерешено сме изиграле) и гледам 6 гола.... аман бе, така да играа цела сезона друга песна ќе се пееше. Али шта је ту је јебига. А гледам дека Анри 2 гола дал, браво за него... кажете ми само дали Меси растураше, само тоа ме интересира.
П.С. Ако може некој да ми даде линк да ја спуштам утакмицава нема да биде лошо.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Аууу што е ова бе ... се враќам дома и си викам ај да видам што направивме против Валенсија (мислев дека нерешено сме изиграле) и гледам 6 гола.... аман бе, така да играа цела сезона друга песна ќе се пееше. Али шта је ту је јебига. А гледам дека Анри 2 гола дал, браво за него... кажете ми само дали Меси растураше, само тоа ме интересира.
П.С. Ако може некој да ми даде линк да ја спуштам утакмицава нема да биде лошо.
abe ti ubavo si mislel ali valensia ne se u forma se gubat u prostorot

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Рано е за торент, ако најдам ќе постирам

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46

Иначе ето е пиче
зошто?
не гледав, и фала за линковите
сите голови беа супер, особено чави и пробивот на меси, што е најважно, конечно погодивме нешто
амин

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
зошто?
не гледав, и фала за линковите
сите голови беа супер, особено чави и пробивот на меси, што е најважно, конечно погодивме нешто
амин
Доби жут за да не плеска у среда :nenene:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сега ми останува само на фацата на Пујол да се радувам. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Конечно нешто што личи на играта што ја сакаме. Се испукавме за сите претходни натрпевари без гол ама сепак Виљареал победи така да изгледа тешко 2 место. Ќе биде интересно со Реал во среда очекувам добар натпревар а резултат не предвидувам.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Добро плескање му дадовте еј... него остајте таа Ел Класкико следува, очекувам едно 6-7 гола по 3-4 комада на двете страни, не за друго туку Дудек ќе брани :).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Милито ќе иде на операција за коленото и ќе одсуствува 6 месеци, ова ќе биде голем минус за Барса, ама тука е Маркез :D

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ќе треба да купат некој летово да го замени.. пошто ќе пропушти 2 месеца од наредната сезона и уште неколку недели да се прилагоди... мора да земат некој како алтернатива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom