Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѕверови бе ѕверови

Аууу што е ова бе ... се враќам дома и си викам ај да видам што направивме против Валенсија (мислев дека нерешено сме изиграле) и гледам 6 гола.... аман бе, така да играа цела сезона друга песна ќе се пееше. Али шта је ту је јебига. А гледам дека Анри 2 гола дал, браво за него... кажете ми само дали Меси растураше, само тоа ме интересира.
П.С. Ако може некој да ми даде линк да ја спуштам утакмицава нема да биде лошо.

Аууу што е ова бе ... се враќам дома и си викам ај да видам што направивме против Валенсија (мислев дека нерешено сме изиграле) и гледам 6 гола.... аман бе, така да играа цела сезона друга песна ќе се пееше. Али шта је ту је јебига. А гледам дека Анри 2 гола дал, браво за него... кажете ми само дали Меси растураше, само тоа ме интересира.
П.С. Ако може некој да ми даде линк да ја спуштам утакмицава нема да биде лошо.
abe ti ubavo si mislel ali valensia ne se u forma se gubat u prostorot

Рано е за торент, ако најдам ќе постирам

Иначе ето е пиче

зошто?
не гледав, и фала за линковите
сите голови беа супер, особено чави и пробивот на меси, што е најважно, конечно погодивме нешто
амин

зошто?
не гледав, и фала за линковите
сите голови беа супер, особено чави и пробивот на меси, што е најважно, конечно погодивме нешто
амин
Доби жут за да не плеска у среда :nenene:

Сега ми останува само на фацата на Пујол да се радувам. :)

Конечно нешто што личи на играта што ја сакаме. Се испукавме за сите претходни натрпевари без гол ама сепак Виљареал победи така да изгледа тешко 2 место. Ќе биде интересно со Реал во среда очекувам добар натпревар а резултат не предвидувам.

Добро плескање му дадовте еј... него остајте таа Ел Класкико следува, очекувам едно 6-7 гола по 3-4 комада на двете страни, не за друго туку Дудек ќе брани :).

Милито ќе иде на операција за коленото и ќе одсуствува 6 месеци, ова ќе биде голем минус за Барса, ама тука е Маркез :D

Ќе треба да купат некој летово да го замени.. пошто ќе пропушти 2 месеца од наредната сезона и уште неколку недели да се прилагоди... мора да земат некој како алтернатива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom