Фан клуб: Работнички

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
а тој не личи на на мекејлеб во кавадарци тој повеке личи на коби брајант мизерија сте кавадарци село :pos:
леле браво брат еј му го плесна у фаца! хаха топ си еј
ќе ти дадам и лајк

и да, видете кој има повеќе сличност

али требало едноставно повеќе да се потрудат момците што го праеле графитот на марин

• Tαммι •

Гостин
леле браво брат еј му го плесна у фаца! хаха топ си еј
ќе ти дадам и лајк

и да, видете кој има повеќе сличност

али требало едноставно повеќе да се потрудат момците што го праеле графитот на марин
Па не дека личи овој на Бо али ае .... И вие сте можеле да се потрудите.

Член од
19 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
ајде бе веке престанете на оваа тема и двете навивачки групи се потрудиле вие за бо мекејлеб ние за докузовски марин супер се и двата гравити и престанете да ја ширите темава на глупости темава е за работнички и за работнички треба да се збори толку од мене. (y)

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
alo luge marin dojde nie uste go nemame napraveno timot a 99% marin ide u stranstvo daj da prevzememe neso 25 dena do pocetok ima na prvenstvo

Член од
20 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
alo luge marin dojde nie uste go nemame napraveno timot a 99% marin ide u stranstvo daj da prevzememe neso 25 dena do pocetok ima na prvenstvo
ИГРАЧКИОТ КАДАР И МЕНЕ МЕ РАЗОЧАРУВА НЕМОЖЕ ДА СЕ КУПИ ИГРАЧ И ТОА ШТО ВИКАШ УШТЕ 25 ДЕНА ДО ПОЧЕТОК ИМА ТОА Е МАЛЦЕ ВРЕМЕ А ЗА МАРИН ДОКУЗОВСКИ ОД КАЈ ЗНАЕШ ДЕКА КЕ ИДЕ ВО СТРАНСТВО 99 % :cautious:

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
ИГРАЧКИОТ КАДАР И МЕНЕ МЕ РАЗОЧАРУВА НЕМОЖЕ ДА СЕ КУПИ ИГРАЧ И ТОА ШТО ВИКАШ УШТЕ 25 ДЕНА ДО ПОЧЕТОК ИМА ТОА Е МАЛЦЕ ВРЕМЕ А ЗА МАРИН ДОКУЗОВСКИ ОД КАЈ ЗНАЕШ ДЕКА КЕ ИДЕ ВО СТРАНСТВО 99 % :cautious:
PA VIDI BRAT NAJ BARAN TRENER E VO EVROPA MOMENTALNO

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Гледам официјално е останувањето на докторот во Работнички, е сега се игра паметно, со оглед дека го доби статусот на легенда, единствена од тренерскиот свет во оваа држава ( без разлика за кој спорт станува збор ), се удира на силни спонзори, прилив на пари, и јаки играчи, и ова се користи ко отскочна даска за иднината на овој тим, редно е да добиеме Европски Работнички, редно е да се добие една шампионска константност и тимот да се врати на старите добри патеки ...
Не дека сум заситен од успесите кои ги има овој тим во Македонија, али после ова што се случуваше на европсково, редно е и на клупско ниво нештата во оваа земја да се сменат.

п.с. А и салата во која се игра ... srsly, 21 век е.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
На профилот на CPB, на фејсбук, пред повеќе од пола саат е објавено дека Марин и официјално ќе биде тренер и оваа година на Работнички.
Веста од '' Екипа '' е од 4 саат денес ...
Најверојатно е официјално за Србиновски,реално е Марин да потпише во некоја појака лига каде што ќе зема неколку пати поголема плата.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom