Симни directX.ПОмоошш ?
Второто демо е подобро, со пач можеш да ги додадеш и другите тимови како Милан, Наполи и др.ја симнав песот 2012 и коа глеам 4 тима има ама тимовите интер баерн тотенхем и уше еден ! ама ваа вчера ја инсталирав со вие тимови а пред тоа пред да ми биде форматиран компјутерот имав една со тимовите МИЛАН МАНЧЕСТЕР ПОРТО И НАПОЛИ ! Ај некој преку ПП нека ми прати торент ? за симнување ПЕС 2012 со тимовите МИЛАН МАНЧЕСТЕР ПОРТО И НАПОЛИ !
пиши го тоа d3dx......значи истото како што ти пишува таму на гугл и симни го од првиот резултат што ќе ти го даде и стај го во C/Windows/System32Помооошш ! значи имав пред 2 дена виндолс 7 и ја инсталирав песот
2012 и се ми работеше во ред го форматирав компјутерот и ставив хп и сеа одам и глеајте шо ми дава ..
ПОмоошш ?
Средив работа немав directX.пиши го тоа d3dx......значи истото како што ти пишува таму на гугл и симни го од првиот резултат што ќе ти го даде и стај го во C/Windows/System32
Ваљда некој тестира 2 на 2, вчера игравме со другари...човече, многу лошо се менуваат играчите; секогаш ти го дава тој што не треба. :/JonMurphy_PES
Thanks for the demo feedback, particularly on bugs. Everything has been passed on to the team
Така да изгледа ни второво демо не е (нај)финална верзија. Ќе биде добро ако досредат уште некои работи само ептен да не ја променат... што не ми се верува.
Ваљда некој тестира 2 на 2, вчера игравме со другари...човече, многу лошо се менуваат играчите; секогаш ти го дава тој што не треба. :/JonMurphy_PES
Thanks for the demo feedback, particularly on bugs. Everything has been passed on to the team
Така да изгледа ни второво демо не е (нај)финална верзија. Ќе биде добро ако досредат уште некои работи само ептен да не ја променат... што не ми се верува.
пасс играта си е добра,а за да не биде така влези во personal settings и намести да имаш помал pass supportПас играта е многу лошо направена, одредувам токму колку што ми треба за да добацам до играчот до мене а тој додава на сосем трети, во овој аспект ФИФА12 е подобра, за ФИФА11 и ПЕС11 неможам да споредам зошто не сум играл ПЕС11.
Инаку и трчањето ми е многу чудно, дали дека сум играл ФИФА до сега, не знам во што е проблемот.
Епа не си играл РЕЅ11, не треба да се жалиш. Нов пас-систем има во неа, а тука го има истиот, значи пожелно е да се игра на џојстик/гејмпад или како било, кај шо мериш со аналогот таму додаваш.Пас играта е многу лошо направена, одредувам токму колку што ми треба за да добацам до играчот до мене а тој додава на сосем трети, во овој аспект ФИФА12 е подобра, за ФИФА11 и ПЕС11 неможам да споредам зошто не сум играл ПЕС11.
Инаку и трчањето ми е многу чудно, дали дека сум играл ФИФА до сега, не знам во што е проблемот.