Ајде дечкото што се лади таму, ајде викнете го дечкото шо се ладиКаде живеете во Скопје? - Јас не живеам во Скопје (Соколов).
Епа тогаш каде седите кога сте во Скопје?![]()

Ивона пак: Паркетот беше премногу лизгав, не требаше ли да се санира ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде дечкото што се лади таму, ајде викнете го дечкото шо се ладиКаде живеете во Скопје? - Јас не живеам во Скопје (Соколов).
Епа тогаш каде седите кога сте во Скопје?![]()

Ајде дечкото што се лади таму, ајде викнете го дечкото шо се лади
Ивона пак: Паркетот беше премногу лизгав, не требаше ли да се санира ?![]()

Ајде дечкото што се лади таму, ајде викнете го дечкото шо се лади
Ивона пак: Паркетот беше премногу лизгав, не требаше ли да се санира ?![]()
Каде живеете во Скопје? - Јас не живеам во Скопје (Соколов).
Епа тогаш каде седите кога сте во Скопје?
Значи што и да прави Сител џабе е, мора на крај да излезе лањо производ од се што ќе пипнат...
Ја да сум го Динго, ни бонове не дајем![]()

Зошто толку долго се мислевте пред да го повлечете последниот потегКамо среќа да освоиме медал на шаховска олимпијада, баш ме интересира што прашања ќе има оваа...![]()

Имаме најнова технологија со 20 камери го покриваме настанот...шшшшшш... имаме нешто технички проблеми![]()

Вакиов пречек прв пат организираме.. покажуваме дека сме нација која знае да се радува и многу малку и треба за да се радува... и сите кои ја плукаат Македонија ради економската ситуација и тие не останаа имуни,напротив..тоа ме прави горд !
И како што ќе каже Бо:
Да зивее Македонјаааааа![]()

Вакиов пречек прв пат организираме.. покажуваме дека сме нација која знае да се радува и многу малку и треба за да се радува... и сите кои ја плукаат Македонија ради економската ситуација и тие не останаа имуни,напротив..тоа ме прави горд !
И како што ќе каже Бо:
Да зивее Македонјаааааа![]()

Па мислев де, кога се прави муабет за економија,па нема пари,па касни плата..прво што се работи се пцуе државата..пу да ти ибам државата ,или пу да ти се мочам у државатаКаква врска има економија со кошарка?![]()