- Член од
- 17 ноември 2009
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 98
1.Проф. Митко Кочовски ги држи предавањата...Дарко асистира на вежби. Професорот е фер и добар ,не ми чинеше што 4 саати дремавме на предавање ..блок часови од него беа. Дарко ги дава поените, прегледува и сл .Оди си на првиот термин што е даден (од првата група). Точно е дека по азбучен ред сте поделени, ама и тука не можете да бидете сигурни т.е. да вршите проценки, бидејќи ние лани на некои списоци бевме по презимиња редени, а на некои по имиња ..
Инаку флексибилни се и можете да се договорате со асистентите во која група да ги следите вежбите. Пример повеќе ако ти одговара да одиш со другата група, нема да ти прават проблем.
--- надополнето: Sep 19, 2011 6:49 PM ---
Декане, имам неколку прашања до тебе ..
1. Проф. по Микро ни е напишан некој си Митко Кочовски. Типот само на потпис е (Дарко сам си го тера предметот), или меша прсти и околу предавања, трето, пето. Ако е 'редовен' што човече ?
2. Имавте ли вие вежби Монетарна лани. На распоредот ги нема ставено, а денес Шајноски кажа дека Габер ќе ни бил асистент (цревата ми се превртеа). Кажи ми што и како се вежбите Монетарна и дали треба да му го лижам га*от на уфилманиот морон за 10 поени, или да сум си само активен на професорот .. По тоа што го кажа денеска изгледа он ги дава и поените од вежби и активност.
3. Англиски го нема распоред. Предметот ќе биде само полагање без предавања и вежби, илиии ....??
Фала ти унапред. Знам дека си експресен и детален, не очекувам помалку ни овој пат.
2.Асистент Габер „од трн на глог“ , на нас ни беше Темелков (ептен строг). Монетарна вежби испитуваше и кој одговара и е активен има 10 поени само. Кај нив од семинарска нема 10 најмногу се 7 јас имав 6 а за тие 6 поени ни е* све живо. Останатите од колоквиум ги дава. Пази на предавања што збори проф. тоа и се паѓа, од книгата ништо нема тие што се од 2 поени прашања(а ептен има познавање професорот, запишувај!). Книга по која ке учите... тој рече дека за вас ке излезе неговата па полесно ке минете мош? Ние загазивме од книгата на Тихомир Јовановски 600 стр за 7мица најмногу По 3-студенти на сесија пуштат а на колоквум околу 40 минат...УЧИ БРАТ(а ке ти кажам потсети ме како во ПП.)
И известиме што кажа проф. за учебник дали по неговиот ке учите???
3.Англиски нема предавања директно на колок.