V
Vollstandig
Гостин
Видео од лајн од пречекот по можност целосна?
Сеа во 20 и 30 имаш целосна реприза на сител 3.Видео од лајн од пречекот по можност целосна?
Ах, готов си сеа.Важно Игор беше со нив у автобус, автобусот застана пред мене, и Игорче ме погледна во очи![]()
Леле леле го скршивме законот ајде сега сите во затворkako e mozno ova ponedelnik i e raboten den da se sobirat 100.000 luge??!!i premierot i pretsedatelot go krshil zakonot a komu profesorite, ucenicite, doktorite i drugite luge se znae deka e prekrasno sho stigna dotolku iako ne donesoa medal, se znae i cuvstvoto na maliot da se zapoznava megu golemite, no sepak zakonot ne treba da se krsi. blagodaram!
Arta![]()
Само да не те погледнал ко шо го погледнал судијата и добро ќе бидеВажно Игор беше со нив у автобус, автобусот застана пред мене, и Игорче ме погледна во очи![]()
почеток на крајот на мемињата..
А зарем очекувате нешто повеќе од оваа?мала дигресија...
Ивона Талеска: - Македонија е дел од... ммм, ааа, мм (се буни), од осминафиналето влезе во четвртфиналето со победата над Литванија, вечерва со разлика 67-65.
![]()
![]()
![]()
Го праша Марјан да и каже која екипа го освоила златото. Мислам, новинарка си, коментираш пречек, барем основни работи кој освоил побарај на Гугл, нека се пред тебе.А зарем очекувате нешто повеќе од оваа?Додека траеше преносот од пред аеродром сиротава кажа нешто во стил: Сега нашите ќе се упатат накај плоштадот во Скопје со двокатните автобуси, кој фактички е еден автобус со отворен покрив... Каква телевизија, такви водители.
Го праша Марјан да и каже која екипа го освоила златото. Мислам, новинарка си, коментираш пречек, барем основни работи кој освоил побарај на Гугл, нека се пред тебе.
За жал ваквите ситуации нема никогаш да се средат, додека мислат со главата на партијата, а не со својата, вака ќе биде... Кај нас нема истражување, што каже Петко или Јанко тоа и ќе бидеГо праша Марјан да и каже која екипа го освоила златото. Мислам, новинарка си, коментираш пречек, барем основни работи кој освоил побарај на Гугл, нека се пред тебе.
За ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?Инаку морам да повторам уште еднаш, секоја чест за кошаркарите и целиот стручен штаб! Го издигнаа овој народ од секојдневната беда, па овозможија овие 20 дена да ги оттргнат мислите од маките и проблемите со кои се соочуваат. Верував дека на плоштад ќе има голем број на луѓе, но искрено онаа бројка ги надмина и моите најоптимистички очекувања, браво за сите! Ете колку му треба на Македончето за да се израдува, кошаркариве треба да бидат пример за сите (читај фудбалерите), а верувам дека ракометарите знаат што ги чека во Србија, па ова ќе им биде дополнителен мотив за одличен пласман.
Фала момци што не направивте горди и среќни, да си дочекате се најубаво во кариерата, а верувам дека со ваква организираност ќе можеме и до Олимпијада наредната година, а за 2 години и медал во Словенија. Дефинитивно се покажаа точни зборовите на Марин: Не се менува онаков пречек за никаков медал, 2 пати денеска солзи ми потекоа од очите!
--- надополнето: Sep 19, 2011 6:31 PM ---
За жал ваквите ситуации нема никогаш да се средат, додека мислат со главата на партијата, а не со својата, вака ќе биде... Кај нас нема истражување, што каже Петко или Јанко тоа и ќе биде
Инаку што бараше министеркана Јанкуловска со кошаркарите, знае некој?