ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
Ќе направиме изненадување против Барселона.Сеа Гранада и Рајо Ваљекано кога ќе ви дојдат......кај ли ќе ви биде крајот![]()
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Ќе направиме изненадување против Барселона.Сеа Гранада и Рајо Ваљекано кога ќе ви дојдат......кај ли ќе ви биде крајот![]()
Само Сосиедад и Херкулес го можат тоаЌе направиме изненадување против Барселона.![]()
Прв пат го гледам дајвот на Ди Марија. Мислев нешто обид да извлече пенал, ама ова е патетично.True True
Исто како и кајгана форумот, повеќе губи од тебе отколку што добива.real povike gubi so pepe od kolku sto dobiva![]()
Да го браниш Роналдо или Озил ај, ама за Пепе да навредуваш други? Не се исплаќа, а и она што го рече членот погоре е вистина. Дечкото има "мал" проблем со темпераментот и многу често прави глупости. Или нека му шибнат инекции против беснило пред натпревар или да го врзат на клупа.Исто како и кајгана форумот, повеќе губи од тебе отколку што добива.
Никаде не го навредив, само реалноста е таа, ако Реал губи од Пепе, тогаш и кајгана форумот губи од гоче затоа што во 95% од постовите нема ништо паметно кажано.Да го браниш Роналдо или Озил ај, ама за Пепе да навредуваш други? Не се исплаќа, а и она што го рече членот погоре е вистина. Дечкото има "мал" проблем со темпераментот и многу често прави глупости. Или нека му шибнат инекции против беснило пред натпревар или да го врзат на клупа.
a ja se cudam kako mozese da go napises boldiranoto, koa veke kritikuvas clenovi sto "pisuvaat" glupostiСе чудам уште како и Мурињо не успеа да го смири, кога тој не успеа нема никој.
Ајде сега објасни ми што има глупост во ова, само не ми ги спомнувај тие глупости што ги прави Мурињо затоа што тоа нема врска со муабетов за Пепе. Сите знаеме колку тој знае психолошки да влијае врз играчите и да ги смири.a ja se cudam kako mozese da go napises boldiranoto, koa veke kritikuvas clenovi sto "pisuvaat" gluposti
davas primeri kako toa gi napravil dobri igraci, a tuka muabetot e skroz drug, imeno zboruvame vo psiholoski plan, a ne toa dali Pepe e podobar vo defanzivnite zadaci pred ili posle Mourinho. Zboruvame za toa sto Mourinho kade i da odi pravi zivotni od igraci. Sea mozebi sum pojasen, za razlika od sea sto Pepe bese podgotven kako takov pa Mourinho nemase potreba za "rabota", pa se prefrli vrz drugiteАјде сега објасни ми што има глупост во ова, само не ми ги спомнувај тие глупости што ги прави Мурињо затоа што тоа нема врска со муабетов за Пепе. Сите знаеме колку тој знае психолошки да влијае врз играчите и да ги смири.
Исто како што успеа Роналдо да го направи 10 пати потимски играч од пред тоа, исто како што успеа Марсело да го направи 10 пати подобар во дефанзивните задачи, исто како што во Интер успеа да го направи Самуел еден од најдобрите дефанзивци (кој беше сличен по однесување на Пепе), истото можеше да го направи и со Пепе. Али, штом тој не успеа, сигурно проблемот е до Пепе а не до него..
Дај не зезај со вакви видеа. Ова сигурно е монтажа направена од каталонските весници. Играчите на Мурињо се секогаш на страната на добрината, хуманоста и човечкото однесување.True True
Па како ќе го направи добар играч ако не делува на него на психолошки план ? Квалитетите на сите играчи кои ги водел Мурињо биле исти и пред да дојде тој, само тој успева да ги среди и да го извлече максимумот од нив.davas primeri kako toa gi napravil dobri igraci, a tuka muabetot e skroz drug, imeno zboruvame vo psiholoski plan, a ne toa dali Pepe e podobar vo defanzivnite zadaci pred ili posle Mourinho. Zboruvame za toa sto Mourinho kade i da odi pravi zivotni od igraci. Sea mozebi sum pojasen, za razlika od sea sto Pepe bese podgotven kako takov pa Mourinho nemase potreba za "rabota", pa se prefrli vrz drugite