си го погодил никот на форумовmalku oftopik., ., da ne se zaboravi>>>>>>>>>>
na vremeto edinstven prvoligash vo prva liga pokraj vardar /samiot da se udavi vo sebe ., /od makedonija beshe t e t e k s
Ма уживав гледајќи му ја фацата на Попе .Ти реков со нас да дојдеш
ти набиле комплекси аgledam si stavil avatar na povozrasen .,e sega vaka ., chichko da ti kazhe tebe nekoi raboti., ., zaradi toj tvoj vardar vo makedinija ne uspea ni eden sport ili sportska ekipa da krene glava ., moravte da bidete vo se i edinstveni nasekade., udbashka naredba ., pa klubovi kakao rabotnichki pelister pobeda ., i na kraj brukata shto ja napravivte na teteks koga vardar so nameshtaljka go izbrka od prva liga ., a site pa duri i slovencite se trudea da imaat barem dva tima vo prva liga ., ..... e toa ste vie ligushi ., i zato ., ne go gibaj rabotnichki ., bidejki i na vremeto za vardar beshe mislena imenka ., ama po naredba na CEKA na SKM.........
Е сега ме замисли искрено, па дали навистина се случувале овие работи, стварно работнички отсекогаш бил мисловна именка за Вардар? Ај те моли чичо да му објасниш во подолг пост...gledam si stavil avatar na povozrasen .,e sega vaka ., chichko da ti kazhe tebe nekoi raboti., ., zaradi toj tvoj vardar vo makedinija ne uspea ni eden sport ili sportska ekipa da krene glava ., moravte da bidete vo se i edinstveni nasekade., udbashka naredba ., pa klubovi kakao rabotnichki pelister pobeda ., i na kraj brukata shto ja napravivte na teteks koga vardar so nameshtaljka go izbrka od prva liga ., a site pa duri i slovencite se trudea da imaat barem dva tima vo prva liga ., ..... e toa ste vie ligushi ., i zato ., ne go gibaj rabotnichki ., bidejki i na vremeto za vardar beshe mislena imenka ., ama po naredba na CEKA na SKM.........
И ти не си во право, ако ги даде парите за играчи, тогаш ќе нема пари за да се истурка сезоната...Тоа е кога се сака само да се зимаат пари , а играч да не се купува малце им е ова. Место со париве да купи 2-3 играчи он у џеб ги става...
Ке нема пари за да се иструка сезона???? Он со париве што ги зема сеа у ЛЕ може да ја купи цела македонска лига. Има пари ама нејке да ги даде.И ти не си во право, ако ги даде парите за играчи, тогаш ќе нема пари за да се истурка сезоната...
Урдинов, Деспотовски и Савиќ (ако дојдат овие двајца) ќе имаат клаузула да го напуштат клубот во оној момент кога ќе имаат поволна понуда од странство (читај Узбекистан и Монголија), а тоа е огромен проблем бидејќи после нивното заминување ќе се направи огромна дупка, па ајде јово-на-ново. Оние т.н. повратници од странство се голем проблем во нашиот фудбал (на еден начин)...
Колку пари зема од ЛЕ?Ке нема пари за да се иструка сезона???? Он со париве што ги зема сеа у ЛЕ може да ја купи цела македонска лига. Има пари ама нејке да ги даде.
Околу 350-400 илјади евра само од ЛЕ , без карти продадени без ништо чисти пари.Колку пари зема од ЛЕ?
И ти мислиш дека ова се многу пари? Буџетот на Металург е преку 600 000 евра...Околу 350-400 илјади евра само од ЛЕ , без карти продадени без ништо чисти пари.
Па у рок од 1,5 месец да се земат тие пари и не е малце.Плус транферот на Столе кој не е помал од 500 илјади евра сигурноИ ти мислиш дека ова се многу пари? Буџетот на Металург е преку 600 000 евра...