- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 6
ако има некој нешто заСлавко јаневски и шекерна приказна нека прати по пп.позз
Немај мака на Аајгана е бесплатно,наскоро ќе пратам по ПП.Ми треба некој што има добри познавања од Германскиот јазик, за состав на есеј од 180 - 200 збора. За цена ќе се договориме .
Не во наредните 10 години.Здраво. Дали некој знае дали е пуштен во употреба софверот кој требаше да препознава плагијати на семинарски, магистерски и докторски. Дали некој знае како ќе функционира воопшто? Јас сум вонредно на факултет и имам зададена тема за семинарска, е сега имам неколку семинарски од предходните генерации кои може да ги искористам, но не сакам да имам никакви проблеми.
Ако имаш Вовед во право од Балајџиев имаш таму доста материјал што може да го искористиш ,еве ти едно линкче од мене http://teon.blog.mk/2007/08/07/metafizika-na-politichkoto/Луѓе ни дадоа на секој по една теорија за настанок на државата. Мене ми се падна Теолошка теорија. Ај напишете што знаете за да ми биде полесно да го сватам чудово однапред благодарна
--- надополнето: Sep 25, 2011 1:15 PM ---
Mi treba za teorii za nastanok na drzavata potocno za Teoloska teorija ima nekoj? Odnapred blagodaram