Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Абе навечер се прави пречек со огномет и многу луѓе. Така треба да направат за сите да можат да отидат, вака ако дојдат сред бел ден нема да можеме да отидеме пола од луѓето што сакаат да отидат. Во нив спаѓам и јас да му се невиди.

За ова зборуваат сите, не за друго, или најубаво како шо кажа член погоре нека си дојдат они али вечерта да се слави ако им се брза :D

Вечерно време ќе биде пречекот на плоштад.
Инаку да, ќе одам на плоштад да ги пречекам Македонските лавови, а убаво би било и да се организираме форумџии па да бидеме помасовна група. М?

Вечерно време ќе биде пречекот на плоштад.
Инаку да, ќе одам на плоштад да ги пречекам Македонските лавови, а убаво би било и да се организираме форумџии па да бидеме помасовна група. М?

Супер идеја. Ако е вечерен пречек рачунајте дека идам..:)))))

Пречекот на плоштад преку ден ке биде или навечер ??

Грујо за се направи неработен ден, мајку му направи и за ова ако треба да ги пречекуваме среде бел ден.

русија пази македонија ке ве згази ранетиот лав ке нападне тешко ке си поминете :pos:

NA FB eventot pisuva vaka:

Како што нагласи режисерот Дејан Пројковски, кој од агенцијата е задолжен за организација на пречекот на репрезентацијата утре во 9 часот од салата Борис Трајковски ќе има организирано 20 автобуси со кои граѓаните ќе можат да се упатат на аеродромот.

Околу 11 часот и 30 минути ќе пристигне авионот со репрезентацијата. Кошаркарите понатаму ќе се движат низ скопските улици, а планирано е застанување да има на две места. Во 12.30 часот пред трговскиот центар „Бисер“ во населбата Аеродром и околу 13 часот кај Народната Банка.

Откако ќе поминат низ Порта Македонија тие во 13 и 30 часот ќе бидат на плоштад Македонија каде ќе се одржи и централната прослава, за постигнатиот историски успех на Mакедонската кошаркарска репрезентација.

Полошо неможеле да смислат!!!!!!!!!!! :mad:

Сакавме да имаме прослава за паметење, совршена како што им доликува а сега ќе биде обична со неколку илјади што ќе добијат топлотен удар.

Oва дека немаме искуство од вакви настани па чудно ни е, секоја земја така прави, тимот пристигнува и воала, тоа е пречек, незнам што подразбирате вие под пречек, они да слетаат, да си идат по дома да се видат со своите и после со бусот да ги собираат низ цела Македонија и да ги носат на плоштад ...

Или, ги носат у некој хотел, чекаат децава да се приберат од школо, работното време на останативе да заврши и ајде да ги носиме на плоштад.

Јас имам предавање од 1, првите годинава, ќе биде прежешко, настинат сум ептен и погодете што? Ќе одам на прославата. Зашто не сум плачко.

Јас имам предавање од 1, првите годинава, ќе биде прежешко, настинат сум ептен и погодете што? Ќе одам на прославата. Зашто не сум плачко.
А ако беше на работа, тогаш? Не ме зезај не се работи за плачење туку за фактички невозможна ситуација. Децава ќе бегаат од школо, а вработените ќе одат на пауза?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom