Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
хаха,се разбира ретардирани
па ретардирани се додуша...малиот што ги направил.....Антич.........грешка во презимето
кога станувам член на некоја страница...пример за спорт...очекувам добри постови од администрација....а не што снимил ученикот ко си ја врзал патиката :)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Индиректно е поврзано со ретардирана работа на Фацебоок ова, па зато овде пишувам.

Кој можи да ми кажи дали женскава е некоја јавна личност од УСА/Европа/било каде на светов, и ако е, која е?
на Деби Рајан ми личи ама чудна ми е овде, не сум сигурна..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
па ретардирани се додуша...малиот што ги направил.....Антич.........грешка во презимето
кога станувам член на некоја страница...пример за спорт...очекувам добри постови од администрација....а не што снимил ученикот ко си ја врзал патиката :)
„капЕтанот“ и „Лестер Во Меккејлеб“

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
мислиш на ретардираното во страниците?
Да. Очигледно тој што ја направил страната не прави разлика меѓу капитен и капетан. И плус то, капитен не се пишува со голема буква:tapp:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Да. Очигледно тој што ја направил страната не прави разлика меѓу капитен и капетан. И плус то, капитен не се пишува со голема буква:tapp:
гледаш дека е дете :) сопственикот

Џоче Атанасов

kumunalec во kumunalecЖивее во StrumicaОд Turnovo, Bosilovo, MacedoniaРоден на 06 Јули 1997

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^ Не ни видов кој го има напраено ама то е то. Неписмен. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Индиректно е поврзано со ретардирана работа на Фацебоок ова, па зато овде пишувам.

Кој можи да ми кажи дали женскава е некоја јавна личност од УСА/Европа/било каде на светов, и ако е, која е?
Why is she so important?

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Od 24 Septemvri 2011 FB nema da bide BESPLATEN. Za da go sprechite toa, morate da sedite goli na trpezariskata masa, igrate Macarena i vo meguvreme da peete "i will survive". Togash Gorge Ivanov ke izleze od vashiot odzak i ke vi dade KOD so koj ke mozete da vlezete besplatno na vashiot Account.
Kopiraj go statusot bez nekoj povod i so toa nerviraj gi drugite.
I normalno SRCA, ne zaboravajte gi posranite SRCA ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

LIKE! :pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Od 24 Septemvri 2011 FB nema da bide BESPLATEN. Za da go sprechite toa, morate da sedite goli na trpezariskata masa, igrate Macarena i vo meguvreme da peete "i will survive". Togash Gorge Ivanov ke izleze od vashiot odzak i ke vi dade KOD so koj ke mozete da vlezete besplatno na vashiot Account.
Kopiraj go statusot bez nekoj povod i so toa nerviraj gi drugite.
I normalno SRCA, ne zaboravajte gi posranite SRCA ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

LIKE! :pos:
исти срања веќе од декември 2009та. :)
*
сега за статусов...па шупер е :) шупер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom