Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха,се разбира ретардирани
па ретардирани се додуша...малиот што ги направил.....Антич.........грешка во презимето
кога станувам член на некоја страница...пример за спорт...очекувам добри постови од администрација....а не што снимил ученикот ко си ја врзал патиката :)

Индиректно е поврзано со ретардирана работа на Фацебоок ова, па зато овде пишувам.

Кој можи да ми кажи дали женскава е некоја јавна личност од УСА/Европа/било каде на светов, и ако е, која е?
2282541005.jpg

на Деби Рајан ми личи ама чудна ми е овде, не сум сигурна..

па ретардирани се додуша...малиот што ги направил.....Антич.........грешка во презимето
кога станувам член на некоја страница...пример за спорт...очекувам добри постови од администрација....а не што снимил ученикот ко си ја врзал патиката :)
„капЕтанот“ и „Лестер Во Меккејлеб“

мислиш на ретардираното во страниците?
Да. Очигледно тој што ја направил страната не прави разлика меѓу капитен и капетан. И плус то, капитен не се пишува со голема буква:tapp:

Да. Очигледно тој што ја направил страната не прави разлика меѓу капитен и капетан. И плус то, капитен не се пишува со голема буква:tapp:
гледаш дека е дете :) сопственикот

Џоче Атанасов

kumunalec во kumunalecЖивее во StrumicaОд Turnovo, Bosilovo, MacedoniaРоден на 06 Јули 1997

Индиректно е поврзано со ретардирана работа на Фацебоок ова, па зато овде пишувам.

Кој можи да ми кажи дали женскава е некоја јавна личност од УСА/Европа/било каде на светов, и ако е, која е?
2282541005.jpg
Why is she so important?

Od 24 Septemvri 2011 FB nema da bide BESPLATEN. Za da go sprechite toa, morate da sedite goli na trpezariskata masa, igrate Macarena i vo meguvreme da peete "i will survive". Togash Gorge Ivanov ke izleze od vashiot odzak i ke vi dade KOD so koj ke mozete da vlezete besplatno na vashiot Account.
Kopiraj go statusot bez nekoj povod i so toa nerviraj gi drugite.
I normalno SRCA, ne zaboravajte gi posranite SRCA ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

LIKE! :pos:

Od 24 Septemvri 2011 FB nema da bide BESPLATEN. Za da go sprechite toa, morate da sedite goli na trpezariskata masa, igrate Macarena i vo meguvreme da peete "i will survive". Togash Gorge Ivanov ke izleze od vashiot odzak i ke vi dade KOD so koj ke mozete da vlezete besplatno na vashiot Account.
Kopiraj go statusot bez nekoj povod i so toa nerviraj gi drugite.
I normalno SRCA, ne zaboravajte gi posranite SRCA ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

LIKE! :pos:
исти срања веќе од декември 2009та. :)
*
сега за статусов...па шупер е :) шупер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom