Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Антонини??Замброта со е со него?Таиво нека игра повреден подобар е ..

И мене ми беше чудно, па прашав еден дечко на твитер, ми кажа дека и Замброта имал некаква повреда >_>

И мене ми беше чудно, па прашав еден дечко на твитер, ми кажа дека и Замброта имал некаква повреда >_>
Замброта нема никаква повреда, Таиво замена во случај да примиме гол по вина на Антонини ;) Подобро со Антонини сега отколку тие гнасите да ги скцат како зебрите шо му направија на Таиво па за ЛШ на 28 да не може да играат. Па и Антонини не е до толку лош оваа сезона покрај Силва и Неста ќе се покрие неговото присуство. :D

Абиати, Абате, Неста, Силва, Антонини(Таиво)
Ночерино, Ван Бомел, Аквилани(Емануелсон)
Сидорф(Ел Шарави)
Пато, Касано(Ганц)
Шо сакате подобар состав од оваj има ли? :)

Сидорф(Ел Шарави)
Пато, Касано(Ганц)

Има.
Антич,Гечевски,Илиевски,Стојановски,МекКејлеб.
Резерви:Соколов,Самарџиски,Мираковски,Чековски,Димчевски,Стојановски.

Замброта нема никаква повреда, Таиво замена во случај да примиме гол по вина на Антонини ;) Подобро со Антонини сега отколку тие гнасите да ги скцат како зебрите шо му направија на Таиво па за ЛШ на 28 да не може да играат. Па и Антонини не е до толку лош оваа сезона покрај Силва и Неста ќе се покрие неговото присуство. :D

Сидорф(Ел Шарави)
Пато, Касано(Ганц)

А зошто не е повикан тогаш Замброта? Мислиш Алегри го преферира Антонини пред Замброта? Против Барса Антонини беше фит, Замброта беше фит, играше Замброта... сигурно има некој повреда.

Марли , стај ја таа сликата со Неста што ти беше на вол на фејсот :D
--- надополнето: Sep 17, 2011 5:42 PM ---

Марли , стај ја таа сликата со Неста што ти беше на вол на фејсот :D
--- надополнето: Sep 17, 2011 5:42 PM ---

Мислам дека ја имаше некој стаено више , но еве

315424_2423433870060_1377870447_32756384_1964194534_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
А зошто не е повикан тогаш Замброта? Мислиш Алегри го преферира Антонини пред Замброта? Против Барса Антонини беше фит, Замброта беше фит, играше Замброта... сигурно има некој повреда.

Тешко дека го преферира Алегри знае што прави никогаш не би го ставил Антонини пред Замброта доколку е фит Замброта.Сигурно е некоја ситна повреда но не можам да најдам ништо околу тоа ај може Таиво ќе игра :)

Тешко дека го преферира Алегри знае што прави никогаш не би го ставил Антонини пред Замброта доколку е фит Замброта.Сигурно е некоја ситна повреда но не можам да најдам ништо околу тоа ај може Таиво ќе игра :)
Замброта го чува за ЛШ разбирате ли тоа, а и имаме на 21 со Удинезе, после со Чезена па со Плзен се е преку 2-3 дена, Таиво не е целосно спремен, а мислам дека ќе му даде шанса на Таиво во 2 пол за да виде до каде е со формата. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom