Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
24 јуни 2011
Мислења
61
Поени од реакции
35
Е добро де, ако не верува некој дека спортисти користат дрога сигурно живее у Среден век или мисли дека за да скока некој како мајмун доволно е да си набута љута пиперка у гз, иако 75% од нашиве кошаркари се струмичани, не верувам дека они користеле пиперки. А бре Македонче само си крка ајвар и ич не му чуе :D
Не бе, туку му се заканиле со шпанска инквизиција ако не дава тројки :ROFLMAO:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Леле на плоштад беше најјако......дури и кога изгубивме сите пееа, се радуваа, навиваа итн. и никој не се отажа до последен момент, иако губевме со 12 разлика дури и во последните минути се радуваа на секој кош. А не како литванцине што се скапаа од плачење или ко грцине шо ни ги затворија границите....И баш сакав со Русија да играме :mad: Со французите имаа слична игра ко нашате , а њпанците се каде каде појаки.....+ сега дупло да им вратиме....али ако изгубиме тешко нас.....и не ми е толку криво, очеекувано беше, + шпанците од секогаш ми биле фаворит, сега нормално оваа година нашите ги сакав, ама скоро никогаш не играме ....

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Леле на плоштад беше најјако......дури и кога изгубивме сите пееа, се радуваа, навиваа итн. и никој не се отажа до последен момент, иако губевме со 12 разлика дури и во последните минути се радуваа на секој кош. А не како литванцине што се скапаа од плачење или ко грцине шо ни ги затворија границите....И баш сакав со Русија да играме :mad: Со французите имаа слична игра ко нашате , а њпанците се каде каде појаки.....+ сега дупло да им вратиме....али ако изгубиме тешко нас.....и не ми е толку криво, очеекувано беше, + шпанците од секогаш ми биле фаворит, сега нормално оваа година нашите ги сакав, ама скоро никогаш не играме ....
Не се возбудуј само...(y)

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Сите кошаркари се срцки, нема збор, но, мозокот на репрезентацијава е Илиевски - ЦАР(y)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Наваро ,Наваро.. се распука да ти се распука газот..
Не бе,се на се не беше лошо и покрај се не е срамота да се изгуби од Шпанија, ајде сега барем бронза да земеме, и да им вратиме на руските кучиња

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
многу ми се допадна тоа што и после поразот ситее пеа и славеа на пример јас со другартие негде 20 души од плоштад до дома одевме 6км пешки и цел пат пеевме не сопревме! тоа сме ние македонците мали на карта али големи во срцата

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Кај го најде баш тој што не игра у НБА . Нема МУДА за НБА :)
Наваро играше во НБА една сезона во Мемфис Гризлис па после се врати во Барселона. Според мене комотно би можел пак да заигра без проблем доколку ја задржи формава само и старее човекот а и можеби носталгичен е. Освен ова денес најмногу ќе го паметам по тоа што во 2007 мислам во финалето со Русите беше кога оптегна една бомба од 9 метра. Збесна коментаторот тогаш.Во секој случај ненормален играч е овој Наваро

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
многу ми се допадна тоа што и после поразот ситее пеа и славеа на пример јас со другартие негде 20 души од плоштад до дома одевме 6км пешки и цел пат пеевме не сопревме! тоа сме ние македонците мали на карта али големи во срцата
Да сите беа такви....и ние уште пеевме :)

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
три работи

1. лоша игра - имавме изгубени топки, лоши подавања, промашувања на тројка, немавме центар, цел ебан тим ние ко да излегол од војна, ранети, шинати повредени и изморени, , јас дечки ВИ СИМНУВАМ КАПА - СО ВАКВА ЖРТВА ЗА МЕНЕ СТЕ ПОБЕДНИЦИ.

2.Европа ороспијата вавилонска нема да ви даде да и земете медал.Тоа е значењето на зборот аутсајдер, тие кучиња на две години се гледаат, кафе пијат заедно, се смеат идат на ручеци, се дружат, се шетаат се подмитуваат делат курви, шмркаат, можда у веце идат заедно. колку пари колку милиони изгубија менувачниците низ европа ради нас. и тоа е бизнис и тоа е лоби и тоа е интерес - судиите не искинаа, не само сега, на секој натпревар, на русите им вратија време, со литванците се утепаа од карање, нејкеа да свирнат победа....па уште грк во состав.....па уште преместување утакмицата во 4ипол..знаеше што се 4 саати одмор да ти скинат - педерчиња

3.КОЈ ГИ ЕБЕ СИТЕ - утре зимаме медал.

Kajgana Shop

На врв Bottom