Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.750
- Поени од реакции
- 12.093
На тоа и се надевам.Малку сум подизнервиран од поразов сега мада не би требало ама сепак.......Ќе и го вратиме на Русија !!!!!
На тоа и се надевам.Малку сум подизнервиран од поразов сега мада не би требало ама сепак.......Ќе и го вратиме на Русија !!!!!
Нема тука не е битна. Давајте ваму бронза. Подобро 3ти отколку 4ти нели? Плус Русите да ги средиме....има тука уште причини да се играНе е битна ни бронзата веќе, без Гечевски и со тенок состав покажуваме дека можеме да се носиме со големи сили и сме сензација на првенството. Господ да им даде живот на цела делегација таму до 101 и назад.
Јас мислам дека скок игра предуси. Ненормално не надскокаа, па само стариот Гасол имаше повеќе од исум офанзивни. Да не беа тие скокови немаше да имаат толку шанси ни да шутираат. Но, објективно, во тој дел од играта не можевме да им парираме.И јас сум, да не ни го трујат форумов буљашишта што се цепедлачеа толку.........Феноменална игра покажавме пак, реков за Шпанците никој друг освен Наваро им е заслужен за победата.Секоја негова топка беше поени.Знаеа дека не можат под обрач така лесно, па се решија на тројки.Само они имаат прецизен шутер ние не.
Браво форумџии, Браво граѓани на Македонија,Браво! Сите вие имате големи патриотски срца како и нашите кошаркари. Вака се бодрат и храбрат македонски херои. Македонските кошари веќе одамна заслужија помпезен дочек по завршувањето европсково првенство во кошарка 2011. Тие се секако наши герои кои ќе мораме да ги закитиме со ловорики на аеродромот Александар Велики во Скопје.Играа со срце, нема збор и не ми е криво што изгубивме зошто машки одигравме !!!
А тоа што сите Индиски Богови, Allah, Светото Тројство беа со нив и помогнаа да влезат сите утепани shoot-еви на Navarro, тоа го забележија сите.
И гарантирам дека сите коментари ќе бидат на наша страна како одлично сме изиграле и секоја чест за нас.
НИТУ ЕДЕН ПОРАЗ НЕ СЕ БРОИ, ВИЕ СТЕ ХЕРОИ !!!!