За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Balmain есен/зима 2011 ready-to-wear, една од најдобрите машки колекции за престојната сезона:

Единствено што би променила се чевлите, би можело добро да се искомбинира со патики, зошто не секое машко би било храбро да ги облече чизмиве (иако според мене изгледаат предобро).

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ете вака би облекол една девојка

Па и уште да носи ваква долна облека под костумот, па кога ќе почнам да ја соблекувам аууу
а може и вака

вакви фармерки..

вака нешто...

Ваква нешто црна комбинација

Зелена комбинација

и за секс би облекол жена на овие начини...

П.С Се запалив леле помош викајте пожарна!!

Opsessive fangirl

Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
decki aj pomos dali e ok da idam na kafe po havajki?
Не. Хавајките се излезени од мода веќе 5 години, подобро да ги ставиш во купот на стара облека за донирање.

S

Shellshock nam67

Гостин
Balmain есен/зима 2011 ready-to-wear, една од најдобрите машки колекции за престојната сезона:

Единствено што би променила се чевлите, би можело добро да се искомбинира со патики, зошто не секое машко би било храбро да ги облече чизмиве (иако според мене изгледаат предобро).
gol bi se setal ali ova ne go oblakam :)

Opsessive fangirl

Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
^ Знам дека македонците тешко ги прифаќаат модните трендови, така што не сум изненадена од твојот пристап кон оваа колекција. Сепак, лично сметам дека како што почнуваат девојките малку од малку модно да се освестуваат, ќе дојде и тој ден кога убавите нешта во модата ќе бидат ценети и од машката популација во Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom