Општи вело муабети, прашања, совети

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Фала zocc. Ако си за вечерна вожња на водно ајде :)
Имали заинтересирани да удриме една вожња до средно (а може и нагоре) вечер потребно е предно светло и заден трепкач а може и без трепкач.
Ептен сум зафатен деновиве а како ми се вози:place:, ај во некоја друга прилика обавезно се договараме.

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Секоја гума, со самото возење подиздишува по малку, истото може да се случи и од јак удар/скок. Јас на пример ги допумпувам еднаш во месецот и тоа минимално. Неделно поминувам 100-150 километри од прилика. А тоа ти се случува само на една гума или на двете??--- надополнето: Sep 1, 2011 11:22 AM ---
Па и двете се дишат, само што предната малку повеќе се издишува, е сега можно е да зависи од тоа како минувам низ дупките, или на кој начин се качувам по тротоарите :cautious:

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Па и двете се дишат, само што предната малку повеќе се издишува, е сега можно е да зависи од тоа како минувам низ дупките, или на кој начин се качувам по тротоарите :cautious:
Нормално е да дишат од возење, само да не биде екстремно, мислам да не дишат брзо. Ако не купи си Maxxis, Michelin, Specialized внатрешни и немаш гајле.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Детево има 19 години и буквално сите ги искина со разлика од вториот со 11.699 секунди, погледнете

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ха,ха крузерче, многу е интересен и добра боја има. Крузерите ептен ми личат на чопери само се тешки за возење ама затоа им е намената за пополека и да уживаш.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ха,ха крузерче, многу е интересен и добра боја има. Крузерите ептен ми личат на чопери само се тешки за возење ама затоа им е намената за пополека и да уживаш.
Многу е тежок за возење тоа да, не возам многу брзо и намената му е само за во град, не би го препорачал за возење на големи далечини дека многу замара.
--- надополнето: Sep 15, 2011 1:05 PM ---
малце на почетокот бојата ми беше проблем, ама се помирив со тоа дека имав среќа што купив последен беше а и повеќе нема да носат!!!

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
имам едно кастом вакво со долга вилушка али ми требаа тркала за понито на таткоми па го растурив, да најдам уште еден пар тркала и пак ке се вози

јас сум од десно а тоа од лево е прототипот на другарми уште не му беше преправена рамката а и мојот тука е во некоја рана фаза сега има друг тимон и вилушката е заварена(тогаш само со штрафови ми беше) али не ме личи сега на ова многу мало ми е(сликава е од пред 2 години)

планирам да направам сега голем колку мотор чопер да биде имам и нацрти само треба да се кандисам да купам материјал и да го средам али тоа потаму кога ке бидам послободен негде после нова год. требаше да биде за летово али ми испадна да го правам поларот па ништо од чоперот.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
имам едно кастом вакво со долга вилушка али ми требаа тркала за понито на таткоми па го растурив, да најдам уште еден пар тркала и пак ке се вози

јас сум од десно а тоа од лево е прототипот на другарми уште не му беше преправена рамката а и мојот тука е во некоја рана фаза сега има друг тимон и вилушката е заварена(тогаш само со штрафови ми беше) али не ме личи сега на ова многу мало ми е(сликава е од пред 2 години)

планирам да направам сега голем колку мотор чопер да биде имам и нацрти само треба да се кандисам да купам материјал и да го средам али тоа потаму кога ке бидам послободен негде после нова год. требаше да биде за летово али ми испадна да го правам поларот па ништо од чоперот.
Многу интересно изгледа, очекувам слики кога ќе го направиш. :D

Член од
9 ноември 2005
Мислења
98
Поени од реакции
4
Me interesira dali nekoj ima iskustvo ili povekje informacii za menuvac Shimano Nexus so 7 ili 8 brzini. Me interesira iskustvoto okolu izdrzlivosta i performansite...

Kajgana Shop

На врв Bottom