- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Договорено.И ја се додавам на кладбава да носам каков сакаш потпис до почеток следното европско ако Македонија изгуби со 12+
Договорено.И ја се додавам на кладбава да носам каков сакаш потпис до почеток следното европско ако Македонија изгуби со 12+
se slagam. ima nekoj kerka/sestra za davanje?Мора Бо да го праиме домазет. Иначе ни избега за следното европско!!
А доколку Македонија победи да бидеш доживотно баниран од форумов.Мило ми е што мак баскет репрезентацијата има луѓе што навистина веруваат во неа.
Претходно, поставив услови за кладба, ама никој не ги прифати.
Прво, можам да ти кажам само - секоја чест.
Во претходната моја понуда за кладба беше следното:
Доколку Шпанија слави со помалку од 12 разлика над репрезентацијата на македонија, ќе побарам од надлежните лица на Форумот да го банираат мојот акаунт на времетраење од 6 (шест) месеци.
Доколку Шпанија победи со 12 или повеќе разлика, се рачуна како победа на Шпанија (основна победа), и тогаш стапува условот која ќе го поставиш.
Ете, бидејќи си ендемичен вистински фан на репрезентацијата (и чест ми е), постави го твојот услов во кладбата.
Прифаќам, ако влезеш во кладбата.А доколку Македонија победи да бидеш доживотно баниран од форумов.
Доста бе....песимистите ни носат среќа не знам оти не сфати досега.А доколку Македонија победи да бидеш доживотно баниран од форумов.
Амебо дај бе не го обесувај со оф топик муабети за кладби на форуми ко мали деца.Прифаќам, ако влезеш во кладбата.
Инаку, Вие не би прифатиле да бидете доживотно банирани за злато на мак репрезентацијата?
Бидејќи, реално гледано, само Шпанија е пречка за тоа...
Ова се луѓе на кои не им е доволно јасен поимот спорт.http://odgovori.mk/q8312
од ваквите луѓе пропаѓаме..
Ако имаш акаунт таму пиши му да му го збибери Чековски еднаш па ќе дознае што значи полуфинале се да му ебам .http://odgovori.mk/q8312
од ваквите луѓе пропаѓаме..
Делот кој не е болдиран ја објаснува твојата перцепција и затупеност да го правиш она што го проповедаш како дегутантно. Како да сте од калап вадени да му служите на системот бре, шо ке беше ова.Амебо дај бе не го обесувај со оф топик муабети за кладби на форуми ко мали деца.
Ти утре навивај за да тепа Шпанија со над 12 разлика за да не бидеш баниран од форумов а ние ќе си навиваме за медал.
Од сите тука ти се најде да паметуваш што и како ќе било и дека ќе не скичмеле.
Очекував поригорозен предлог судејќи по сигурноста во твојот пост.Мило ми е што мак баскет репрезентацијата има луѓе што навистина веруваат во неа.
Претходно, поставив услови за кладба, ама никој не ги прифати.
Прво, можам да ти кажам само - секоја чест.
Во претходната моја понуда за кладба беше следното:
Доколку Шпанија слави со помалку од 12 разлика над репрезентацијата на македонија, ќе побарам од надлежните лица на Форумот да го банираат мојот акаунт на времетраење од 6 (шест) месеци.
Доколку Шпанија победи со 12 или повеќе разлика, се рачуна како победа на Шпанија (основна победа), и тогаш стапува условот која ќе го поставиш.
Ете, бидејќи си ендемичен вистински фан на репрезентацијата (и чест ми е), постави го твојот услов во кладбата.
А од кај да знаеме дека не си поврзан со владата?Доказ дека не е местенка на мтв.... МЕ ИЗВЕЛКОАААААААААА!!!!! АЈДЕ ЌЕ ГРМИМЕ УТРЕ!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ!!!! <3 <3 <3