Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Мило ми е што мак баскет репрезентацијата има луѓе што навистина веруваат во неа.

Претходно, поставив услови за кладба, ама никој не ги прифати.
Прво, можам да ти кажам само - секоја чест.

Во претходната моја понуда за кладба беше следното:
Доколку Шпанија слави со помалку од 12 разлика над репрезентацијата на македонија, ќе побарам од надлежните лица на Форумот да го банираат мојот акаунт на времетраење од 6 (шест) месеци.

Доколку Шпанија победи со 12 или повеќе разлика, се рачуна како победа на Шпанија (основна победа), и тогаш стапува условот која ќе го поставиш.

Ете, бидејќи си ендемичен вистински фан на репрезентацијата (и чест ми е), постави го твојот услов во кладбата.
А доколку Македонија победи да бидеш доживотно баниран од форумов.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Прифаќам, ако влезеш во кладбата.

Инаку, Вие не би прифатиле да бидете доживотно банирани за злато на мак репрезентацијата?
Бидејќи, реално гледано, само Шпанија е пречка за тоа...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Доста бе....песимистите ни носат среќа не знам оти не сфати досега.
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:02 PM ---
Инаку на страната на Пау Гасол на фб партали направиле нашиве откако Гасол ( или надлежниот ) пишал дека играат со ФИРОМ

MY NAME IS MACEDONIA NO FYROM , IDIOT

MACEDONIA, MACEDONIANS, MACEDONIAN!!!

You will meet uncle PERO tomorrow and will learn what is our real name!!! MACEDONIA TO THE MACEDONIANS!!! :pos::pos:

Без грижа, нашите утре мамата ќе му ебат на кретенот, а ние од тука гласно ќе ги бодриме во чинот!!!

suck my Macedonian lion's dick Pau

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Прифаќам, ако влезеш во кладбата.

Инаку, Вие не би прифатиле да бидете доживотно банирани за злато на мак репрезентацијата?
Бидејќи, реално гледано, само Шпанија е пречка за тоа...
Амебо дај бе не го обесувај со оф топик муабети за кладби на форуми ко мали деца.
Ти утре навивај за да тепа Шпанија со над 12 разлика за да не бидеш баниран од форумов а ние ќе си навиваме за медал.
Од сите тука ти се најде да паметуваш што и како ќе било и дека ќе не скичмеле.

K

kalimer0

Гостин
Ми се кења од ,,експерти" како овој што шират песимизам. Не сум психолог но го сфаќам, потреба да се биде различен - сите викаат едно тој друго и мисли дека е кул ако каже дека Шпанија е фаворит (демек ние не го знаеме тоа) само да се привлече внимание :tapp:

http://odgovori.mk/q8312 :tapp:
од ваквите луѓе пропаѓаме..
Ова се луѓе на кои не им е доволно јасен поимот спорт.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Амебо дај бе не го обесувај со оф топик муабети за кладби на форуми ко мали деца.
Ти утре навивај за да тепа Шпанија со над 12 разлика за да не бидеш баниран од форумов а ние ќе си навиваме за медал.
Од сите тука ти се најде да паметуваш што и како ќе било и дека ќе не скичмеле.
Делот кој не е болдиран ја објаснува твојата перцепција и затупеност да го правиш она што го проповедаш како дегутантно. Како да сте од калап вадени да му служите на системот бре, шо ке беше ова.

А за болдираното... да, јас се најдов, оти доста е лицемерие.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мило ми е што мак баскет репрезентацијата има луѓе што навистина веруваат во неа.

Претходно, поставив услови за кладба, ама никој не ги прифати.
Прво, можам да ти кажам само - секоја чест.

Во претходната моја понуда за кладба беше следното:
Доколку Шпанија слави со помалку од 12 разлика над репрезентацијата на македонија, ќе побарам од надлежните лица на Форумот да го банираат мојот акаунт на времетраење од 6 (шест) месеци.

Доколку Шпанија победи со 12 или повеќе разлика, се рачуна како победа на Шпанија (основна победа), и тогаш стапува условот која ќе го поставиш.

Ете, бидејќи си ендемичен вистински фан на репрезентацијата (и чест ми е), постави го твојот услов во кладбата.
Очекував поригорозен предлог судејќи по сигурноста во твојот пост.
Ако те банираат на шест месеци ќе отвориш нов. Ако те банираат засекогаш - исто ќе направиш.
Еве го мојот предлог до тебе. Ако победи Шпанија со +12 ќе одбереш кафана и ќе порачаш се што ти душа сака. За да не се чувствуваш осамен ќе повикаш уште еден член од форумов по избор. На крај ќе ми ја оставиш сметката.
Доколку се случи спротивното, јас бирам тројца членови од форум, бирам кафана, а ти си задолжен за фискалната каса. Еден од моите гости сигурно ќе биде Сусаро како за најава оти слабо му оди пиењето.
Договорено?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Доказ дека не е местенка на мтв.... МЕ ИЗВЕЛКОАААААААААА!!!!! АЈДЕ ЌЕ ГРМИМЕ УТРЕ!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ!!!! <3 <3 <3
А од кај да знаеме дека не си поврзан со владата? :D
Ај со среќа пријателе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom