Дали би прифатиле учество во некое шоу каде имате обука како војник?

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
пример како видеово подолу нешто вакво слично имаше и на БК телевизија, едно време каде имате обука од специјални единици само најаките остануваа, е сега не е лошо место велики брат да има вакво шоу.
што мислите вие ?
би ви го ојачал ли борбениот дух, сепак армија е армија
лично јас би прифатил :sneaky:, штета голема е што ја укинаа регуларната армија.

Да,секако би прифатил.Одсекогаш су мсакал да идам во војска,ама нема

Имаше порано една,незнам на која телевизија ја гледав. .. Може бити само Један се викаше..

Имаше порано една,незнам на која телевизија ја гледав. .. Може бити само Један се викаше..
da na bk bese odlicna emisija i na kraj tepa eden mladic od kosovo mislam bese ama im ebaa mater obuka kako za specijalci sklekovi na tupanici, maraton sekoj den bogami kako izdrzaa svaka im cast

da na bk bese odlicna emisija i na kraj tepa eden mladic od kosovo mislam bese ama im ebaa mater obuka kako za specijalci sklekovi na tupanici, maraton sekoj den bogami kako izdrzaa svaka im cast

Да,да ги најдам видеата повторно би ја гледал.Имаше еден момент кога преку кањон со јаже требаше да се префрлат,а инструкторите ги лажеа дека им дали застарена и оштетена опрема..Нозете им се тресеа:pos:

zavisi koja armija vo rusija na primer odat od 16 godini postarite kadeti gi tepaat pomladite i toa dobro mlatenje
Ова е премногу веќе. Ке ти ја е**м и армија и се. Јадат ќотек како стока и после ке ми каже некој дека овие ке бидат нормални луѓе?! No way!

Ова е премногу веќе. Ке ти ја е**м и армија и се. Јадат ќотек како стока и после ке ми каже некој дека овие ке бидат нормални луѓе?! No way!
od tolku jak kjotek splinata mu ja imaja puknato na eden vojnik 16 godisen ima mnogu samoubistva vo armijata vo rusija

od tolku jak kjotek splinata mu ja imaja puknato na eden vojnik 16 godisen ima mnogu samoubistva vo armijata vo rusija
Е како нема да му ја пукнат. 16 години-уште млечни коски имаат :) Шала на страна ама на 16 години сеуште не сме дооформени и зајакнати како што треба и во никој случај ова не треба да се оправдува. Некое говедо којзнае како стасало тука и ке се изживува врз нив. Глупости.

Е како нема да му ја пукнат. 16 години-уште млечни коски имаат :) Шала на страна ама на 16 години сеуште не сме дооформени и зајакнати како што треба и во никој случај ова не треба да се оправдува. Некое говедо којзнае како стасало тука и ке се изживува врз нив. Глупости.
videoto e realno :) ali toa e takva e ruskata armija edinicite specnaz deca ima so se obucavaat na 12 godini da pravat zasedi legnati pod ton sneg, znaci ima pozabegani raboti od ova video

Да,секако би прифатил.Одсекогаш су мсакал да идам во војска,ама нема
Можеш да се пријавиш мислам дека уште има војска само што не е задолжителна, на доброволна база е :) и мислам дека сега обуката трае 3 месеци

Беар Грилс глеам е во ова пријавен.
Иначе баш би сакал да го гледам тоа што го зборите што го давале на бк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom