Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=48&eventId=40797

Ваков „умрен“ наслов ниту грците неможат да напишат. Да ви се посерам во мак новинарство, стигнавме медиумите од светот да ги листаме за некоја информација плус за нашите.. изјави и сл.

В

Вори

Гостин
Во Петок да им кажеме на Шпанците дека секоја шпанска серија не завршува со среќен крај.
Во оваа нашава,Перо,Бо,Владо,Војдан,Дамјан,Предраг,Ѓорѓе и компанија,ќе го убијат главниот лик По Гасол и ќе се пласираат во финале.

:D

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
не мешајте став на држава и став на народот...

Најголемиот дел од коментарите (бар вечерва) од српските, хрватските, црногорските портали се „позитивни“. Сите се изненадени од нас и се воодушевуваат. Сеа сигурно дека има и националистички коментари ама такви има секаде...

Мене повеќе ме нервираа некои од нивните „стручњаци“, но и тие се затнаа сеа...
На фејсбук Турците секогаш не бодреле пред натпревар и биле поголеми оптимисти од нас. Дури и за овој натпревар беа убедени дека победуваме и навиваа за нас.

В

Вори

Гостин
Мене сега уствари ми текна дека играме две утакмици без Гечевски.Без Тоше ги скинавме Литванија.Е тоа е чист доказ дека сме многу силни.

Иначе еден коментар од некој србин:

Ako kojim slučajem mi i Makedonija igramo finale
ja navijam za Makedoniju.

:pos:

Со ова се одјавувам.Доста е за вечерва.Одам да спијам сега,да земам некој иљач и ако можам да заспијам.Ако не,тогаш ќе ја гледам последната четвртина од утакмицава до 6 саатот сабајле.

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Трет Њутнов закон : Што е брзина? -Брзина е кога 14 000 литванци ќе ја испразнат салата за 2 минути!
ги измочкавме домаќиниве....сеа уште нежниве ни останаа за влез во ФИНАЛЕТО!!!
поздрав македонијо и убаво да спиеш

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Леле што направивме, леле што направивме! - Владо Илиевски, 14 Септември 2011
Леле што ни направија, леле што ни направија! - Пау Гасол, 16 Септември 2011

Kajgana Shop