Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Нека доаѓа 20 саат неможам да издржам од сабајле гризам нокти на сама помисла на утакмицава вечер... Само машки, јуначки на маката се познаваат јунаците !!! Нема разочарување и да не успееме, ама ајде да почекаме до вечер .... ГОРД СУМ ШТО СУМ МАКЕДОНЕЦ !!! ГОСПОДИ НАПРАВИ НЕ НАЈСРЕЌНИ ВЕЧЕРВА !!! МАКЕДОНИЈААААААААААА !!!
Дефинитивно и јас исто, ми прерипува срцево кога ќе помислам за вечер. а имам многу за учење и неможам да се сконтретрирам асално.И само на секој 5мин стискам Ф5 да страницава да видам што сте пишале или некоја новост.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Читам и се чудам. На ваква тема зборите за навивачки групи и се препукувате. Место сите да се обедините како МАКЕДОНЦИ вие правите поделби. Засрамете се.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Одете во темата навивачки групи ако сакате да расчистите сметки!!!Не да ја посерите оваа тема!:mad:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нема врска,ако гледаш по тапанот тој е нема друг,нема ни еден со Маица комити,или шал комити сите отидоа со маици Македонија шалови и ред други траспаренти.За тапанот тој е нема друг,т,е овој е нашиот тапан на комити што го носиме на утакмици,али ајде нема врска идеме на победа вечер,па после идеме пак накај Литванија,ама ке играме со Шпанија.
добро, само да не с еизвади и транспарент комити во црвено црна боја тогаш што правиме? :D

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Абе стварно што сте запнале со тие навијачки гупи. Ако имаше толку јаки навијачки групи немаше да чекаат милостина од влада па да отидат во Литванија. И сеа уште од таму некој да ми се чатали со државни пари и да ми навија за некоја екипа ке го плукнам лично!!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Ja претеравме сега .ај бришиме коментари за со навивачки групи..

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Izbegavme od temata i nema lutenje za kartite Skopje si e Skopje samo sakav da dokazam deka i vo drugite gradovi ima navivacki grupi so tradicija,plus ima navivaci otideno od kaj nas na nivni trosok bez da cekaat milostina od nekogo,kazav veke ednas na trebinata vo prvata faza se gledase so golemi bukvi napisano KOCANI,taka da nemate pravo da ne potcenuvate

M

Mario Gómez

Гостин
Значи мора секоја тема да ја просерете со тие вашите навивачки групи, подобро внуци и братучеди на министрите да појдеа.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
добро, само да не с еизвади и транспарент комити во црвено црна боја тогаш што правиме? :D
Па ако се сеќаваш комити на протестот кога беше за случувањата во нерези извадија документ на кој се потпишаа сите други навивачки групи кој присуствуваа на тој протест дека на репрезентација нема да се носат клупски обележја така да со сигурност ти кажувам дека нема да има транспарент комити освен налепниците на тапаните пошо тие се тапани нема други и нив мора да ги носат

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Izbegavme od temata i nema lutenje za kartite Skopje si e Skopje samo sakav da dokazam deka i vo drugite gradovi ima navivacki grupi so tradicija,plus ima navivaci otideno od kaj nas na nivni trosok bez da cekaat milostina od nekogo,kazav veke ednas na trebinata vo prvata faza se gledase so golemi bukvi napisano KOCANI,taka da nemate pravo da ne potcenuvate
Добро де сеа што да ти праиме?? Медал за Кочани да дадеме?? Ова е тема Македонија -Литванија!!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Абре луѓе никој никого не потценува еве ја сум од Скопје па не одам, неможе сите да отидеме.
Него дај да ги тепаме овие да биде штама салана и само Македонија да се слуша ќе ми се напуни срцето.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Tipicno skopski ligusi,koj be ednas vo deset godini samo da se pisuvalo nesto vrska nemate, prasaj nekoj od postarite komiti kako se navivalo se naviva i ke se naviva vo Kocani
Оф мори мајко,е добро де што ако се навивало во Кочани,знам ете добро се навива имам и другарчиња од таму некој.Комити Скопје е по активна група во моментов од сите групи во Македонија,и по позната кај политичарите,ако сакаш да знаеш,КФМ прв се јавил на еден од воџите на Комити,и му понудил 40 карти а после и на другите навивачи од Скопје и ширум Македонија,е сеа незнам дали во Кочани се земале карти,тоа не е наша работа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Оф мори мајко,е добро де што ако се навивало во Кочани,знам ете добро се навива имам и другарчиња од таму некој.Комити Скопје е по активна група во моментов од сите групи во Македонија,и по позната кај политичарите,ако сакаш да знаеш,РФМ прв се јавил на еден од воџите на Комити,и му понудил 40 карти а после и на другите навивачи од Скопје и ширум Македонија,е сеа незнам дали во Кочани се земале карти,тоа не е наша работа.
Мислиш КФМ. :D

Него дај не расипувајте тема, а и добра атмосфера пред мечот.
Кој заминал, заминал, нека му е со среќа екскурзијата. Не е ова ни прв ни последен пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom