Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

М

Мартин`

Гостин
А д аотидат сите како МАКЕДОНЦИ, а не како Чкемабари, Комити и што уште не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А како ќе ги бираат тогаш ? зошто тогаш не речат 20 Македонци од секоја навивачка група.. а не 5 Македонци од Чкембари, 20 од Војводи, 5 од Сејмени, 10 од Лозари, 50 од Комити итн.. кажи ми која е логиката во таквиот начин на бирање ? па нормално дека ќе се лутат некои ..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вечерва Јасикевичиус и Јавтокас се најголема опасност.. Литванија е штутерска екипа меѓутоа мислам дека играат слаба одбрана и тука треба да е нашата шанса. Мораме да го подобриме шутот од мечот со Русија посебно во првиот дел и постои можност да парираме во поголем дел од мечот.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
како и да заврши мее ми се фака исто идејќи се осеќам како да сме го освоиле европското после сите овие поеди така да се осекам како европски прваци а за вечер што

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Вечерва Јасикевичиус и Јавтокас се најголема опасност.. Литванија е штутерска екипа меѓутоа мислам дека играат слаба одбрана и тука треба да е нашата шанса. Мораме да го подобриме шутот од мечот со Русија посебно во првиот дел и постои можност да парираме во поголем дел од мечот.
Javtokas e najslabata alka vo Litvanija daj prati malku igra dosta nervozno go faka panika i pravi mnogu greski...

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
А како ќе ги бираат тогаш ? зошто тогаш не речат 20 Македонци од секоја навивачка група.. а не 5 Македонци од Чкембари, 20 од Војводи, 5 од Сејмени, 10 од Лозари, 50 од Комити итн.. кажи ми која е логиката во таквиот начин на бирање ? па нормално дека ќе се лутат некои ..
Друже, како можеш да ги споредуваш Комитите со некоја навивачка група од Кочани (без навреда кон кочанчаните), или од Велес итн. Комитите, заедно со Фемили се поактивни навивачки групи, со поголема бројка и нормално е да им поделат повеќе карти на нив.

Ако толку се буните за тоа дека ги распределиле неправилно, поведете иницијатива во иднина да се формира навивачка група која ќе навива за сите македонски репрезентации и тогаш нема да има проблем. Тогаш нема да се делат на повеќе навивачки групи, туку само на една.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Друже, како можеш да ги споредуваш Комитите со некоја навивачка група од Кочани (без навреда кон кочанчаните), или од Велес итн. Комитите, заедно со Фемили се поактивни навивачки групи, со поголема бројка и нормално е да им поделат повеќе карти на нив.

Ако толку се буните за тоа дека ги распределиле неправилно, поведете иницијатива во иднина да се формира навивачка група која ќе навива за сите македонски репрезентации и тогаш нема да има проблем. Тогаш нема да се делат на повеќе навивачки групи, туку само на една.
Druze ti izgleda ne ja znaes navivackata grupa Sejmeni od Kocani kolku clenovi broime i kako se organizirame i kako go bodrime naseto Osogovo vo vtora liga,da ispadnese Vardar togas ke gi videv komitite eden nemase da ima...Gledaj na youtube navivanje na sejmenite i daj ne treseti gluposti samo nesto da se pisuvalo

K

kalimer0

Гостин
Значи ние имаме солидна одбрана - тие добар напад, ние слаб напад - тие лоша одбрана. Ќе биде интересно :)

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
So toa sto moze nas ke ni trgne sutot za tri ne se znae :D a odbranta sekogas ja igrame dobro znaci vo prednost sme :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.330
Поени од реакции
18.407
од кај знаеш на кого понудиле,колку што знам по 15 на сите групи? Секој според заслугите бе ..Не може сеа игра добро македонија и ајде сите Македонија у срце..Даваш прст ти бараат рака,не може пирати и комити исто да имаат.Да не спомињам што пола од комитиве се од стара гарда кој не идат више толку на запад а се единствени што ја бодрат редовно репрезентацијата.Ете на фемили им дале 15 карти,а се утепаа од пцуење по Марин и репрезентацијата на фб.Горе доле можам да претпоставам што е фората со цпб,главните луѓе им се горди сдмовци па нејкат да бидат носени од оваа влада,или страв им е да не се испотепаат кој ке иде со 1060 кои ке пробаат да се изгребат до максимум тука.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Твое е дали ќе ги сметаш за навивачи ти кажувма директно од Велес има постари членови што цел живот одат на навивање и отидоа за Литванија некој не е само од Комити што си се бираат кој сака да се прошета бар така ми стои.Нема зошто карање не треба да се носат обележја на никоја навивачка група да не настане нешто што не треба ни да се помисли а како што гледаме уште одма Комити почнаа по нивно уште транс нека извадат.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Ако победиме......не можам да замислам што ке се случи :D

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
I od Kocani ima sejmeni otideno na svoj trosok, vo prvata faza koj gledal i zabelezal imase so golemi bukvi napisano KOCANI taka da ne se samo komitite navivaci aloo koj otisol otisol jas i od doma ke gi bodram ;)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.330
Поени од реакции
18.407
Твое е дали ќе ги сметаш за навивачи ти кажувма директно од Велес има постари членови што цел живот одат на навивање и отидоа за Литванија некој не е само од Комити што си се бираат кој сака да се прошета бар така ми стои.Нема зошто карање не треба да се носат обележја на никоја навивачка група да не настане нешто што не треба ни да се помисли а како што гледаме уште одма Комити почнаа по нивно уште транс нека извадат.
тоа се тапаните,нема посебни тапани за репрезентација..нека купи владата и тапани ако не:) иначе отидоа 20 и по своја иницијатива..Имаше комити и претходно чист пример со фанот на грузија кај што плаче имаше една слика :D финансии се у питање иначе сите би отишле.Има од сегде постари фанови не само од велес,али целта е моќно навивање,изгледај клипче од навивачи и од фанови на мкд репрезентација:)

Kajgana Shop

На врв Bottom