Ако денес победи Македонија...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе пукам петарди, ќе славам, ќе се радувам, ќе возам со останатите момци по Куманово и ќе славиме заедно :))

-Што ќе направиш ако вечерва тепа Македонија?
-JIZZ IN MY PANTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
....сеа да бидеме искрени :D

Ќе си пуштам канал 5 после, и ќе гледам Сити-Наполи.

И ќе навивам за Наполи.:ROFLMAO:

Од радост ќе седам на Фејсбук и ќе ги манијачам малолетните девојчина абееее да не претерав малце ааааааааааааааааааааааааа

Ке го растегнам знамето Македонско на тераса да пукнат србоманите у маало (тоа прва работа).Пошто они че го губат од руситеи џабе се фураа кога пак ке испаднат пред нас.После ке одиме некаде да прославиме соодветно.Ако има парадирање по гакички се гледаме на плоштад :)

може да се направи ивент ако победи македонија сите на плоштад по гаќи да се соблечеме, да се начукаме, а после тоа и да се брцнеме у фонтана :)

Најверојатно пред да почне натпреварот ќе расчистам просторот околу мене,да бидат на сигурно сите и сам ќе гледам,е сега ако победиме нема никој кај да бега ,од радост сигурно ќе се направи некоја глупост,после тоа идам директива на плоштад да ги проследам девојкиве,со нивните ветувања:icon_lol::D

Еве јас само со знамето околу мене и ништо друго (добро, може и тангица :pipi:), кај сакате ќе прошетам, кај и да е, само да тепаме :icon_lol:
Напред Македонија !!!!!

:pos:

онтопик: Неам поим :vozbud:

Нема „ако“, туку кога ќе победи Македонија :D
А што ќе правам, искрено не знам, спонтано ќе дојде ваљда...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom