Фан клуб: РК Пелистер

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
Море на било која утакмица ако се намирисат тие начевци да се бркаат шо подалеку да не ја намирисат Битола повеќе само една гилотина за нив ... Го изменав постот многу во фим навлегов ама сепак и тоа им треба ама џабе револт

П:С SEHA ќе се распадни за брзо нема да издржи до Нова година... само мака ќе ми е дека како сирачиња ќе треба да ги прибираат оние Миравци и Зелезарец па да се прави наново првенството во Македонија... Абе се за тие смрдливите копилиња

Член од
2 август 2011
Мислења
1.259
Поени од реакции
1.656
Мислам дека РК Пелистер треба малку повеке да се организира, треба да се направи една официална веб страна на која ке може да се информираат љубителите на ракометот. Мислам дека во моментов ич не се организирани па затоа и работите ни одат така како што одат, само една прескоференција на која беа само Мите и Мисовски. Досега никој од клубот не излегол (а веке еве поцна сезоната), јавно да кажи, еве ние го направивме овај тим со овие играчи, и наши амбиции оваа година ке бидат тие и тие. Секој си работи по свое а љубителите за информации се снаогаат како ке стигнат со шпекулации вака било така било. За СЕХА лигата не треба кој знај што да се разговара се виде нејзината сериозност но во врска со учеството на РК Пелистер не е крива СЕХА лигата, сами си го запишавме нашето учество таму со шпекулации, а не дека стана збор за прием на Пелистер во таа лига (концептот е јасен од Македониа два преставника), лажна надеж си дававме самите љубители на ракометот во Битола. Страната на ФБ не е официална и нејзините модератори се информирани исто колку и ние. (требасе да има информатор а го нема). Мора персонално РК Пелистер да се организира подобро да се постават цели и можности а не да се лута. Барем јас не знам за некое официално обраќање на лугето од клубот да кажат кој е тимот со кој располага РК Пелистер и кои се неговите можности, кои се плановите за во иднина и тн.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Море на било која утакмица ако се намирисат тие начевци да се бркаат шо подалеку да не ја намирисат Битола повеќе само една гилотина за нив ... море каква гилотина живи да се одерат заедно со она мечката сред плоштад и со сол да ги мачкаме мамето нивно...

П:С SEHA ќе се распадни за брзо нема да издржи до Нова година... само мака ќе ми е дека како сирачиња ќе треба да ги прибираат оние Миравци и Зелезарец па да се прави наново првенството во Македонија... Абе се за тие смрдливите копилиња
Decko ti ne si dobar ocigledno nesto

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
Тамам се спремав да пишам реферат за злосторствата и казните на идиотите мафијашки:mad: поголем дел беше напишано и то салам од Горан16 и Томасино и ептен се во право(y). Кога сме за СЕХА, од денес ама ниту еден збор, ниту еден коментар на ниту една провокација од оние шо ни љубоморат и не провоцираат на нашиот фан клуб да нема никаква реакција !!!! Да покажиме дека сме ГОЛЕМИ како шо ни е големо ИМЕТО РК ПЕЛИСТЕР:cuc: и во добро и во зло. Она шо е сега за нас најбитно покрај претставник и сериозен преговарач (читај искусен играч) релација Пелистер - рфм (МАФИЈА), не со сила и закани, туку НАЈБИТНОТО - ДА ПОБЕДВАМЕ И ДА БИДИМЕ СИЛНИ, сега Циле за инает (има мок и пари дури мислам да го купи михајло со се бечви смрдени:pos:), да го напрај РК ПЕЛИСТЕР ТОП!!!! да се изнакупат топ играчи и ако не од ова година, да сме барем втори, од другата ШАМПИОНИ!!! (а зошто да не и оваа, кога еден Борац ко напрај мелено месо вардар), само со еден добар скаутинг и политика, да си ги собериме сите најквалитетни играчи од Македонија (појкето ако не сите играчи на Пелистер, во Пелистер созреаја и успеаја со него, и најбитното ДА СЕ ВРАТИ КИРЕ ЛАЗАРОВ!!!! кога ке дојди време да се врака во Македонија а не срамно да ја завршва кариерата во клубој без школа и традиција, ние го напрајвме ова шо е, кај нас да си заврши достоинствено а не како шо заврши Пепи Манасков во гаражите на металург без никакви почестиo_O)
Е тогаш ке ни се отворат САМИ ВРАТИТЕ!!!!!, нема да можат начевците да ни се фатат ни за левото маде:drk:колку сака биле мокни. Ако сме ние јаки никој ништо нема да ни можи!!!! Ке играме ПАК ВО ДОБОЈ кај шо сме најуспешни од сите екипи во Македонија а никој то не го спомнува!!!!:mad: Ке играме и во СЕХА (ако воопшто успеј тој проект оти на ЕХФ му смета!!! ке губат пари нормално!!)сакале некој шо ни љубомори и му сме нокна мора и доживотен комплекс!!! или некеле. МАМАТА ВАША МАФИЈАШКА ДА НИ ГО ПОПУШИТЕ И УШТЕ МАЛЦЕ И КЕ ВИ ДОЈДИ КРАЈОТ!!!!! КЕ ВЕ ПРЕГАЗИМЕ!!!

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Прв предизвик за ова сезона ќе ни биди Мешков Брест, и само на него да сме сконцентрирани
Во лигата и така се ке газиме

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
МАМАТА ВАША МАФИЈАШКА ДА НИ ГО ПОПУШИТЕ И УШТЕ МАЛЦЕ И КЕ ВИ ДОЈДИ КРАЈОТ!!!!! КЕ ВЕ ПРЕГАЗИМЕ!!!
Абе Плетварот има да грми само шо ќе поминваме... да се знај дека доаѓа тешката артилерија.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Можи не е за тука, ама не сме свесни колкав успех напрајвме ЧЕСТИТО 1/2 ФИНАЛЕ НА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!

П.С. Утре пола Битола ќе останат без акомулатори:pos::pos:

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
A SO DENES STRAJK SI MANAJA IGRACITE...SO CILE NE PREFRLUVA PARI ILI UPRAVATA VDZEB SI GI PIKA..VAKA TESKO DEKA SAMPIONI KE BIDIME

Член од
15 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
abe i pelister i se ke se vidi toj MOCARTO DUR E ZIV
--- надополнето: Sep 15, 2011 5:58 PM ---

ДА ЖИВЕЕ БИТОЛА... ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА...​
ДА ЖИВЕЕ ПЕЛИСТЕР!!!!
ЗЕЛЕНО БЕЛИ ДО КРАЈ.​
Море на било која утакмица ако се намирисат тие начевци да се бркаат шо подалеку да не ја намирисат Битола повеќе само една гилотина за нив ... Го изменав постот многу во фим навлегов ама сепак и тоа им треба ама џабе револт

MORE DECKO GLEDAM REDOVNO SOPIS ABE TI SI NEMAL POJMA OD ZIVOTO PA USTE ZA PELISTER KE PISIS

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
MORE DECKO GLEDAM REDOVNO SOPIS ABE TI SI NEMAL POJMA OD ZIVOTO PA USTE ZA PELISTER KE PISIS
Можи друже немам појма не велам не ама барем кажи за шо па да имам појма шо да пишам во иднина...
Ако е за овие глупости кои ги истропав онака револтиран не ми замервај знам и јас самиот дека излегов од колосек... а ако е за нешто др кажи си барем да си знам.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Циле кај се парите:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom