Фан Клуб: Барселона

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Знаев, уште кога судеа корнер, станав од креветот. (n)
и јас , не за друго туку дека ја имав кец а и некнија имав двојка...од овие 3-4 дена зијан сум 3000 денари од Барса, ццццццццццццццццццц

Бускец плз никогаш веке централен, едноставно ја нема брзината за таа позиција. Меси можеше да ја реши но незнам што имаше на ум кога излезе во корнер со топката. Абидал потсети на старата форма. И воопшто не сум задоволен, не поради резултатот, туку поради тоа што првиот гол беше на среќа т.е. грешка на Абиати а вториот беше од прекин. Да дадевме два добри гола од игра би бил задоволен, но вака не.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Дај нека им објасни на децава дека се игра 90 минути.
Замброта го изеде Алвес.
Педро слабо.
Меси ја претерува.
Коментаторот ги греши играчите. :mad:
Нема храбар да шутне на гол, морало да се влезе со топка во гол.
Виља прави муабет место да оди на топка.
КАТАСТРОФА да не играше Милан со пола состав ке не растртеа.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Тоа е тоа,повторно примаме гол на крајот и тоа во 92 минута,од играта не сум премногу задоволен,но како што кажа некој погоре сами сме криви,наместо при 2:1 водство за нас,ние да се обидеме да постигнеме уште еден гол и да го решиме натпреварот,они си играат цело време на средина... се надевам дека после овие два меча ќе се свести Гвардиола и ќе смени нешто во играта..ова беше само уште една лекција за Гвардиола,се надевам дека овој пат ја научи..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Абе која било екипа да ги имаше тие шанси што ги имавме, до врв ќе ги наполнеа Милан. Само ние можеме на 7-8 стопроцентни шанси да не дадеме гол. :tapp:

Пеп имаше изјавено: 'Поразите ме учат на тоа колку е тешко да се извојуваат победите, ме учат дека победите се освојуваат само со максимално залагање'
Извини Мистер, ама ако ова беше максимално залагање, тогаш јас сум Џим Кери.

П.С.
Два натпревара по ред, каде заслужуваме победа со 5 гола разлика, ние играме 2-2. Наредната ја играме против Осасуна на Камп Ноу. Охохо, некој дебело ќе наебе! :LOL:

Сега, прво да се оладиме, утре е нов ден. Уживајте

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Иниеста еден месец во ату! Ај наздравје :tapp::tapp::tapp: :eek:
--- надополнето: Sep 13, 2011 9:02 PM ---
Едит: sorry Тони, не видов дека веќе си напишал.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Аман бе смирете се...

Знам се нервирате бидејќи другите се радуваат за тоа што одиграле нерешено против Барса,но некако сум сигурен дека само прашање на време е кога ќе експлодираме со реализацијата.И лани имавме слаб старт па после почнавме да делиме петки.

Изгледа киксот против Сосидеад не ги спушти на земја,добро не можеме да негираме дека кога бевме во дефицит од 1 гол ја игравме препознатливата игра,но чим ние го презедовме водството пак се пееше истата песна,кур не ги болеше играа како да имаа водство од 3 гола разлика.
Меси имаше шанса да даде гол додека имавме водство он наместо да шутира се реши да се трка со Неста.Не дека Цеск играше лошо но Иниеста е друг играч,ја држи топката без проблеми,во овој натпревар повеќе ќе ни служеше Иниеста отколку Цеск.

Но тоа е тоа...не тагувајте Барса ќе удри силно и тоа како!

VISCA EL BARCA!

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Најинтересни ми се квази навивачите на Челзи, Реал, па дури и на Интер, кои што го слават ова. :pos:
ОМГ, на кое дереџе се спадна, да славиш што Барселона изиграла 2-2 со Милан. :pos: Ај, нека се живи и здрави.

М

Мартин`

Гостин
Најинтересни ми се квази навивачите на Челзи, Реал, па дури и на Интер, кои што го слават ова. :pos:
ОМГ, на кое дереџе се спадна, да славиш што Барселона изиграла 2-2 со Милан. :pos: Ај, нека се живи и здрави.
Па сте еден од најдобрите тимови во светов и оној што најдолго доминираше во последно време и нормално дека ќе имате повеќе и повеќе хејтери, сепак не сте непобедливи тоа го забележавте и вечер.. се надевам на уште поинтересен натпревар на Сан Сиро (y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Аман бе со повредите! Каква повреда има Иниеста??

Добро што го имаме Фабрегас.Но Кеита никако бе не сакам да го гледам на големи натпревари да игра од почеток.Ајде сега се врати капитенот па Бускетс ќе се врати на својата позиција.

Едит: Изгледа е тетивата!?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Аман бе со повредите! Каква повреда има Иниеста??

Добро што го имаме Фабрегас.Но Кеита никако бе не сакам да го гледам на големи натпревари да игра од почеток.Ајде сега се врати капитенот па Бускетс ќе се врати на својата позиција.

Едит: Изгледа е тетивата!?
Јас нешто видов скинати мускулни влакна на задната ложа.

Kajgana Shop

На врв Bottom