Протест против смена на името - Плоштад Македонија, 8 септември 12:00 ч.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Толку а? :place:

:tapp:
--- надополнето: Sep 8, 2011 11:36 AM ---
На телекабел гледам дека има само 2-3 со знаме... ако воопшто се одени за протестот.

Член од
18 јули 2011
Мислења
13
Поени од реакции
16
Порака до организаторот: Уште пред 10 дена пишев да се смени времето на протестот,како можете да го ставите протестот од 12 а превозот од градовите(барем од Кавадарци) е од 13 часот,3 недели да се организира протест и на крај човек да нема.Јас пак будала на мој трошок тргнав од Кав уште од 9 часот за да стигнам навреме.Тотално сум разочаран од организаторот.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Отидов на плоштад во 12:10, се вртев околу плоштад ко луд едно 10 пати, нигде не видов никого со некаков транспарент или било што, само обични луѓе што се нашле на плоштадот да се сликаат пред спомениците....
Толку од протестот, глувци испаднавме.... :tapp:
А ти зар очекуваше поинаку?
Деца кои никогаш не организирале ништо, најмалку што треба е да организираат протести на национално ниво.

Едно се искрените желби, ама сурова е и реалноста. Чисто се сомневам дека и самите организатори биле на протестот. Па Persey, бевте ли? И зошто мислите дека беше неуспешен?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Некому одговара да бидат неуспешни.

M

Moon Child

Гостин
Незнам на која тема беше зборував дека ако се смени името нема да има протести, така да и ова не ме чуди, а 300 настани на фб никнаа.
Каде биле чукачите во гради? Оф мори муко... Јас барем јавно си кажав дека ако се случи смена на името нема да присуствувам на протести, а некои се чукаа во гради, па гледам ете само на тоа останаа:D

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
А ти зар очекуваше поинаку?
Деца кои никогаш не организирале ништо, најмалку што треба е да организираат протести на национално ниво.

Едно се искрените желби, ама сурова е и реалноста. Чисто се сомневам дека и самите организатори биле на протестот. Па Persey, бевте ли? И зошто мислите дека беше неуспешен?
Епа очекував ама ко по обичај се оствари тоа што мислев, за жал на сите нас...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.388
правете разлика од присуствувајки на некој wanna be протест,од протестите коа ке се смени името..Ја ке ризикувам една кривична тогаш а верувам и многу други,па да видиме дали ке успее да се изгласа тоа во собрание.:) Не се чукаме во гради,мислењето на народот е јасно ,нема потреба од вакви глупости..да се арчи времето зашто некој му текнало фб протест да организира..Ти дали ке идеш не засегна никој,само си дел од групата која седи пред тв и пцуе .Секој политичар е свесен дека мењање на името,во најдобар случај е крај на политичка кариера,во најлош и бесилка.

M

Moon Child

Гостин
правете разлика од присуствувајки на некој wanna be протест,од протестите коа ке се смени името..Ја ке ризикувам една кривична тогаш а верувам и многу други,па да видиме дали ке успее да се изгласа тоа во собрание.:) Не се чукаме во гради,мислењето на народот е јасно ,нема потреба од вакви глупости..да се арчи времето зашто некој му текнало фб протест да организира..Ти дали ке идеш не засегна никој,само си дел од групата која седи пред тв и пцуе .Секој политичар е свесен дека мењање на името,во најдобар случај е крај на политичка кариера,во најлош и бесилка.
Добро, неможе да знаеме што ќе се случи, ама јас не очекувам премногу затоа и сум дигнала раце. Мислиш некои крвави сценарија ќе има доколку дојде до тоа? :confused:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.388
Добро, неможе да знаеме што ќе се случи, ама јас не очекувам премногу затоа и сум дигнала раце. Мислиш некои крвави сценарија ќе има доколку дојде до тоа? :confused:
Не може точно да се предвиди,али знае и македончето да се побуни коа е донесено во тесно.За квалитетен протест треба луѓе кој имаат идеал,и спремни да направат се затоа.Затоа во Грција се палеше и жареше,а кај нас правевме парада..Немој да кажеш дека нема бројка што размислува со своја глава,искочивме 5000 е сеа до организаторот е како ке ги води..Коа организираш нешто,биди сигурен дека сакаш да ги издржиш и последиците,во една бунт не се гради кариера туку се губат и животи:)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/223144_1919037972365_1134485942_2260691_7321022_n.jpg еве ти слика од македонското собрание 2001,коа мачката ке ја донесеш у ќоше:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
.Секој политичар е свесен дека мењање на името,во најдобар случај е крај на политичка кариера,во најлош и бесилка.
Незнам дали се свесни, ама добро е да бидат потсетени. Особено во делот местење на референдум/избори каде имаат најголема пракса.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.388
Незнам дали се свесни, ама добро е да бидат потсетени. Особено во делот местење на референдум/избори каде имаат најголема пракса.
И мене ми е сумљиво,наслушнав нешто декември,фејк референдум..и оп смена на товар на народот :notworthy: така бар се збори по малскиве штабови :icon_lol:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Јас отидов да дадам поддршка, но кога појдов не најдов кому. Немаше ништо. Ваква несериозност од организаторот не паметам и да имало.
Среќа најдов форумџии кои беа дојдени за истата причина плус кошарката и прославата.

Kajgana Shop

На врв Bottom