Падна цената на нафтата на светските берзи. Немај гајле, од партија ќе ти платат за постов иако ти нема никаква смисла. Нафтата беше 120 долари од барел кога ја зголемија на 80 денари. Сега е 86 долари барел нафта.Чудна работа луѓево колку се прости....зар не сте слушнале дека цената на нафтата се одредува според светската берза???....или вие знаете некое место во Македонија кај што се вади нафта,ама нејќете да ни кажете???
До кога бре до кога ќе бидете прости???
Какво брукање во три реченици. Од секогаш сум викала популист да се држи далеку од економија, али желбата за „паметњаковиќ“ е непобедлива.Чудна работа луѓево колку се прости....зар не сте слушнале дека цената на нафтата се одредува според светската берза???....или вие знаете некое место во Македонија кај што се вади нафта,ама нејќете да ни кажете???
До кога бре до кога ќе бидете прости???
А ти вака "попаметна"...образложи ми како е по твое!?Какво брукање во три реченици. Од секогаш сум викала популист да се држи далеку од економија, али желбата за „паметњаковиќ“ е непобедлива.
И ти вака како паметен велиш дека цената на нафтата се одредува од светските берзи, стварно ли????
Епа глеаш ли дека испод 1.20евра за литро дизел/безоловен,дека нема поевтино од таа цена.
Aha, a kakov standard imat slovencite a kakov imame nie, aj sega racunaj koj ima najevtin benzin...Епа глеаш ли дека испод 1.20евра за литро дизел/безоловен,дека нема поевтино од таа цена.
Па нели глеаш дека сите други у листата не се испод 1.35евра !!!Aha, a kakov standard imat slovencite a kakov imame nie, aj sega racunaj koj ima najevtin benzin...
Kaj nas iskaca da e 1.33 super 98...