zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.443
- Поени од реакции
- 6.116
Кои идиоти се во публикана...преска Надал додека сервираше,па сеа на сред игра си прават галама...
Новак не мора да игра. Може само да гледа како Надал сам себе се убива. Ништо не покажаа двајцата освен нервоза и бес. Ај налет тоа, јас почнав да се нервирам од глупиве грешки и хулиганскава публика.И на крај Ноле му одржа лекција тенис на Рафа, го искрши го онади и слично.А во моментов гледаме дека Надал промаши се што можеше...
Aмериканската и Француската публика се најголемите дегени ..Овие ако се за Грен Слем го сечам одма на парчиња и надвор на мачкине,каква култура човече баш на рака шо се вика се дери.
Џокович може да седне на клупа и да гледа како Надал промашуваКога сака му зема брејк, ако е се е како шо тргнало тешко сет да земе Надал
Па ај ако не да си седне Новак на столицана покрај линија, нека игра само Рафа нека зима поени на празно игралиште а, што викаш ? Нормално дека со таква агресивна игра на Новак секој би правел такви грешки .. Како да сакаш да кажеш меѓу редови не игра Новак толку јако колку што Рафа игра слабо ..Ни тој самиот ги нема посетено сите часови до крај за да почне да предава.Надал дозволува ова да му го направи Џокович, Надал сам се победува.Џокович ги користи шансите само...
Леле ми го зеде зборот, јас мислев Французите се лоши, ама ова е крајот.Aмериканската и Француската публика се најголемите дегени ..
Новак игра феноменално, ама Рафа премногу промашува.Тоа го реков така набрзина изнервиран, не е можно да промашуваш такви топки, не беа сите топки од Новак изнудени.Ке видиме на крај колку неизнудени грешки имал Надал.Се кладам дека се премногу, чисти позиции промаши кои ако ги добиеше ке беше во поинаква ситуација.Штета...Па ај ако не да си седне Новак на столицана покрај линија, нека игра само Рафа нека зима поени на празно игралиште а, што викаш ? Нормално дека со таква агресивна игра на Новак секој би правел такви грешки .. Како да сакаш да кажеш меѓу редови не игра Новак толку јако колку што Рафа игра слабо ..
http://www.seeon.tv/view/19460/dajte mi nekoj link i ja da pogledam malku