Се одложува стартот на учебната година!?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Кај нас (Корчагин) часовите ќе траат по 20 минути, со тоа што втора смена ќе почне во 10 часот. Претпоставувам кај повеќето ќе биде така или ќе има по 2-3 часа. :)

така нешто се најавило и кај нас,ќе видиме што ќе биде

abe ne zdravi se more ne se dise se potev kako vol bre a ona me zamara nesto literatura drn drn koi retardi ni koncentracija imame ni nisto....ovoj ministerot go bole tasakot si ima klima za nego nema leto ni zima cccc

Лигуши сте. Јас полагам секое лето во 12 саат на 40 степени и не се бунам, овие првиве часови не можеле да ги следат...

Лигуши сте. Јас полагам секое лето во 12 саат на 40 степени и не се бунам, овие првиве часови не можеле да ги следат...

Мене не ми е проблемот да седам на час,макар во некои училници нема пердиња па е исто ко во гасна комора.Мене проблемот ми е од школо до дома кога си одам,пошо живам на причично високо место,15 минути ми е до дома.Прееска ме утепа сонце и цел ден глава ме боли..

Искрено можам да издржам и +40 и -30 ама кога решиле да ми ги намалат часовите нема потреба да се бунам :cool:

колку што знам ти идеш таму полагаш саат-два и гитла дома ? а ние идеме ваму по 6-7 ама не е проблем тоа,не се дише загушно е плус се губе концентрација, и замарат со некои банални работи професорите.

Мене не ми е проблемот да седам на час,макар во некои училници нема пердиња па е исто ко во гасна комора.Мене проблемот ми е од школо до дома кога си одам,пошо живам на причично високо место,15 минути ми е до дома.Прееска ме утепа сонце и цел ден глава ме боли..

Прашај ги тие што се во автобус набутани како е..

А тие што сме втора смена кога ќе почнуваме и колку скратени ќе ни бидат ? :cautious:

Некој дреме во училница на фејсбук - скратени часови заради топлотниот бран.

Некој меша малтер цел ден - no heating say the experts

Колку е глупа работава само...

јас за мене си кажав што ме мачи,сепак по незгодно е да пешачиш од колку во бус нели..:icon_mrgr:

Ти ко да не си се возел во вторник/петок во 57, 5, 50... Јас имам пола саат возење во геријатриско одделение плус 10 минути качување по угорница пешки па сеа ти види. Не само глава, и нозе и раце и све ме боли. Фала богу им текна да ги скратат часовиве иначе ќе отидев на млади години....

Ти ко да не си се возел во вторник/петок во 57, 5, 50... Јас имам пола саат возење во геријатриско одделение плус 10 минути качување по угорница пешки па сеа ти види. Не само глава, и нозе и раце и све ме боли. Фала богу им текна да ги скратат часовиве иначе ќе отидев на млади години....

Во право си тука баце,живеам во град во кој немаме градски превоз(автобуси),Затоа немам големо искуство со автобуси..сепак мака си е мака

ако ти ги нарекуваш постарите луѓе геријатрија..замисли што ќе ти велат тебе кога ќе бидеш геријатриец.
да не одиш на раце на училиште? поголемо малтретирање не е да појдиш на училиште и за два сати да се вратиш дома? само возење со геријатрија трае повеќе од твојот час на училиште...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom