Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лигуши сте. Јас полагам секое лето во 12 саат на 40 степени и не се бунам, овие првиве часови не можеле да ги следат...
Лигуши сте. Јас полагам секое лето во 12 саат на 40 степени и не се бунам, овие првиве часови не можеле да ги следат...
Мене не ми е проблемот да седам на час,макар во некои училници нема пердиња па е исто ко во гасна комора.Мене проблемот ми е од школо до дома кога си одам,пошо живам на причично високо место,15 минути ми е до дома.Прееска ме утепа сонце и цел ден глава ме боли..
Прашај ги тие што се во автобус набутани како е..
плаќаш за автобусот?Прашај ги тие што се во автобус набутани како е..
јас за мене си кажав што ме мачи,сепак по незгодно е да пешачиш од колку во бус нели..![]()
Ти ко да не си се возел во вторник/петок во 57, 5, 50... Јас имам пола саат возење во геријатриско одделение плус 10 минути качување по угорница пешки па сеа ти види. Не само глава, и нозе и раце и све ме боли. Фала богу им текна да ги скратат часовиве иначе ќе отидев на млади години....
ако ти ги нарекуваш постарите луѓе геријатрија..замисли што ќе ти велат тебе кога ќе бидеш геријатриец.Ти ко да не си се возел во вторник/петок во 57, 5, 50... Јас имам пола саат возење во геријатриско одделение плус 10 минути качување по угорница пешки па сеа ти види. Не само глава, и нозе и раце и све ме боли. Фала богу им текна да ги скратат часовиве иначе ќе отидев на млади години....