Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е само ако го продаде јас право со првиот авион сум во Шпанија па ке се виде и Тен кате и лопате.
Се е шпекулација бре...не го даваме.
Кој сака да го купи Роналдињо 200 милиони на маса и нека го зима..други услови нема.

Абе брат, не е до парите бе ...
Колку сакаат нека даваат нема да си оди Рони, тој е најсреќен во Барса :pipi:

Абе брат, не е до парите бе ...
Колку сакаат нека даваат нема да си оди Рони, тој е најсреќен во Барса :pipi:

Е да и тоа е точно...ама кога е Абрамович во прашање ништо не се знае..може и Марадона повторно да го активира.:vozbud::vozbud:

Роналдињо имаше еден куп изјави дека Челзи е единствениот клуб во кој никогаш нема да заигра!

Абе, брат ќе видиш дека парите ке си го направат своето.(за жал).

се покажа дека не му е до парите...инаку ќе отидеше во милан кога му ветуваа не знам си колку милиони

Дечки, факт е дека има играчи кои играат од се' срце за својот клуб. Играчи на кои парите не им се до толку битни! Сигурен сум дека и Роналдињо спаѓа во тие играчи :pipi:

pa toj e dobar igrac ama nesto vo posledno vreme ne mu odi sinoka mu trga nesto ama ke vidime kako ke odi ponatamu.. mislam deka rajkard so toa sto ne go stava sekogas vo prv sostav znaci deka gi podgotvuva igracite da se naviknat bez nego... inaku ne veruvam deka ke odi vo chelsea

абе сите тие се спекулаци 4е одел не одел треба да се верува само кога на телевизија 4е се дај интревју со ронајдињо дека сака да оди во 4елзи со нема никос да се слу4и оти на барса страната има интервју и кога го прасаја дали е срејкен во барса како и порано то ре4е да од ден во ден се повејке и дали размислувас да ја напустис барса тој вика никогас ако не верувате видете на www.fcbarcelona.com

ЈАЈА ТУРЕ:

Рони е најдобар во светот
"Уште кога дојдов во Барселона без изненаден од работната етика на Роналдињо и затоа многу ми е чудно што навивачите неколкупати со свирежи го испратија од теренот. Мора сите да сфатат дека Роналдињо с$ уште е најдобар фудбалер во светот и тој е од исклучително значење за нашиот тим. Неколкупати сум му го кажал ова и тој знае дека ја има поддршката на сите во тимот, како и на тренерот Франк Рајкард и претседателот Хоан Лапорта", изјави репрезентативецот на Брегот на Слоновата Коска.

Ne znaci deka ovaa sezona ne ja pocna vo najdobar red i deka tehnikata vo nego e izgubena....sekoj igrac ima svoi slabi nastapi no Roni vo predhodnite 2 ja vrati svojata samodoverba postigna nekolku golovi dobri asistenci....a mediumite sakajki da zarabotat nekoja para poveke zosto ne bi go stavile na naslovna deka izjavuva negovo zaminuvanje....a site nie znaeme deka vo poslednite nekolku izjavi samiot toj izjavi deka den so den e posreken i posreken vo timot na Barsa....veli deka mu se dopaga timskiot duh dobrata sorabotka so kolegite....a nema nisto sto bi go nateralo da si odi...Ednostavno roden e za da bide vo Barca :D:D

Ne znaci deka ovaa sezona ne ja pocna vo najdobar red i deka tehnikata vo nego e izgubena....sekoj igrac ima svoi slabi nastapi no Roni vo predhodnite 2 ja vrati svojata samodoverba postigna nekolku golovi dobri asistenci....a mediumite sakajki da zarabotat nekoja para poveke zosto ne bi go stavile na naslovna deka izjavuva negovo zaminuvanje....a site nie znaeme deka vo poslednite nekolku izjavi samiot toj izjavi deka den so den e posreken i posreken vo timot na Barsa....veli deka mu se dopaga timskiot duh dobrata sorabotka so kolegite....a nema nisto sto bi go nateralo da si odi...Ednostavno roden e za da bide vo Barca :D:D
vaka dobro napisano ne sum videl ni od iskusi kajgandzi

Ајде ајдееее да загреваме атмосферата за утрешниот натпревар со Глазгов Ренџерс.

головите му ги посветил на официјалниот спикер на камп ноу кој работи таму околу 50 год и никој досега не му посветил гол, човекот се тресел после тоа, а кој не би!!!!

:bravo:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=471693

инетересно, прочитајте

Ајде ајдееее да загреваме атмосферата за утрешниот натпревар со Глазгов Ренџерс.
абе убо викас ти да ја подгрејме ама рангерс ако излеза пак со онолку затворена тактика ни фудбал 4е се види ни нисо!!! ама сеа сме на домасен терн не е исто дома и на гости овајпат 4е ги протуриме!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom