Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Давајте хајлајц одма! :)

Добро е се враќаме на 1 бод разлика од Реал.Мислам дека ако не победевме со бетис(како лани) ќе беше многу трагично.

3-0 растур ги напраја сега само 1 бод зад реал а добро е со и роналдињо даде 2 гола и се врај4а полека во ртарата форма еве ги голојте

:aaaaa:
Не го гледав мечот но видов ОВДЕ се што се случило браво за Барса,според тоа што го видов можам да кажам дека Барса почна да ме потсеќа на тоа како играа пред 2 години :baeh: жал ми е за другиве тимови сега што ќе прават :vozbud:
Освен головите кои се прекрасни,видете ги и шансите на Анри и Меси.Супер проигрување од Чави за Анри а тој ја здрви пречката.Уште повеќе ме бендиса кога видов Меси како ја зема топката од средината ги помина сите кои што се најдоа пред него но неговиот шут заврши до стативата :zver:

леле сеа вторник пак со оние рангерс ако играја онолку затворено дома на ноу камп 4е игра без напајдза4 ама не е исто на гости и дома 4е ги протуриме овајпат

Абе Ноу Камп си е друго. Друго е кога Роналдињо, Меси, Деко играат пред своја публика. Има да ги разбиеме :vozbud:

Влатко онака безвезе напиша на слепо. :pos:
Деко ке почне пак да тренира за 3недели.

Инаку можете да го прочитате интервјуто на барселона.ком со роналдињо, да видите што кажува зверот!
Are you happy in Barcelona?

"As always”.

As much as before?

"As always. More each day”.

Have you ever thought of leaving?

"Never”.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Абе онака пишав :pos:

Роналдињо :zver:

Чоеков мора да си остане во Барса бе, какво шиткање :pipi:

па највеќе му одговара да си остане во БАРСА ако иде во ЧЕЛЗИ тие англичаните без ноге ќе го остават :)

Влатко онака безвезе напиша на слепо. :pos:
Деко ке почне пак да тренира за 3недели.

Инаку можете да го прочитате интервјуто на барселона.ком со роналдињо, да видите што кажува зверот!
Are you happy in Barcelona?

"As always”.

As much as before?

"As always. More each day”.

Have you ever thought of leaving?

"Never”.
:vozbud::vozbud::vozbud:
па нормало дека 4е остани се е спекулација друго

Е само ако го продаде јас право со првиот авион сум во Шпанија па ке се виде и Тен кате и лопате.
Се е шпекулација бре...не го даваме.
Кој сака да го купи Роналдињо 200 милиони на маса и нека го зима..други услови нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom